Ki nem várja december elején?
Ancsi ! Köszönöm hogy megosztottad nekünk a történeted, jó volt olvasni. Nem fogok már annyit görcsölni mint az elején :)
Ma megjön érzésem van és nagyon kevés és halvány barnás folyáska volt.... de majd kiderül hogyan szeretné folytatni, bár szerintem ez mensi lesz.
49-es neked is köszönjük a történeted,hogy megosztottad velünk ;)
Nyugodtan bárki, aki szívesen leírná történetét...örömmel olvasnánk! Ne tartsa magában ;) Ki hogy van ?

Sziasztok!
Én ma kifejezetten idegbeteg, férfigyűlölő hangulatban vagyok, mindjárt megjön érzés, és olyan erős folyás (nem szagos, minden oké vele 😅), hogy állandóan a tisztaságit nézem, megjött e... a cicim még duzzadt és fáj. Holnap már azért lehet bepróbálok egy tesztet... tudom tudom... de MUSZÁJ... 🤣🤣🤣
Adrienn (7re nem várom)

A barnázás beágyazódást is jelenthet! Nekem is megjön érzésem van már kerek egy hete a derekam nagyon fáj. Alig várom,hogy valakinek lássam már a bűvös két csíkos tesztjét! Nagyon szívesen, kérdező!
Ancsi :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!