Ki nem várja december elején?
Figyelt kérdés
2019. nov. 29. 15:43
21/124 A kérdező kommentje:
19-es sajnálom a babát, remélem hamar össze fog jönni neked is !
2019. nov. 30. 19:22
22/124 AkireM 

válasza:

Sziasztok csajok! Csatlakozom hozzatok , en csutortokre nem varom es penteken volt egy extra halvany predictor csikom de csak en latom 😄holnap vagy hetfon tesztelek faccellevel izgulok nagyon..
Van mar egy 9 eves fiam , tulvagxok egy vetelesen aztan nyaron terhesseg megszakitas a 16. Heten :( nekemis beteg volt sajnos :( multhonapban szinten predictorral 3 pozi teszt majd megjott kesve... nagyon remenykedem hogy lesz csik... drukk mindenkinek 💕
23/124 anonim 

válasza:

Én is jövök :)) dec 5re nem várom, még csak második hónap. Van 2 gyerkőc, kisebbik 5 éves.
24/124 A kérdező kommentje:
Juj de szépen össze jöttünk! Minden fejleményről írjatok. Mindenkinek sok ++++++-t kívánok ;)
2019. nov. 30. 22:24
25/124 anonim 

válasza:

sziasztok én vagyok az aki azt hitte tegnap megjött
de csak a wc papír volt olyan akkor azóta semmi
26/124 anonim 

válasza:

Jó reggelt 🌞
12. dpo 🤞🏽🍀
Tegnap kicsi megijedtem, mert eléggé megjön érzésem volt, de most jól vagyok. ☺️
29/124 anonim 

válasza:

Sziasztok. 23-as vagyok. Tudom, hogy tünetekről ilyenkor még nem beszélhetünk, de annyit észre vettem magamon, hogy 2 napja teljesen száraz vagyok lent. Ilyen ciklusól függetlenül soha nincs nálam. Évek óta nem fordult elő, hogy semmi nincs a bugyin napokig, bizakodom, majd meglátjuk. Drukkolok Nektek!
30/124 anonim 

válasza:

Sziasztok! Én vagyok az egyik, aki 7re nem várja. 😉 A melleim akkorák, mint egy ház, érzékenyek, sőt néha fájnak, a férjem szerint súlyuk van (nem röhög!!! 🤣🤣🤣), folyásom van, ingerlékeny vagyok. Bíztató, de majd kiderül. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!