Ki nem várja december elején?

Ma reggel csináltam egy Predictor Early-t, ami full negatív. Két napom van a nemvártig. Az már kimutatta volna, nem? El vagyok keseredve. 😢
Adrienn

Nem tudom, nagyon "mindjárt megjön" érzésem is van. Szerintem már annyira szeretném, hogy tüneteket produkáltam. De majd kiderül. Köszönöm Nikcsuuh21. 😊
Adrienn

Hát nekem a télapó még is bekopogtatott. A halvány pozitív teszt ellenére is! Szóval kitartás mindenkinek akinek nem sikerül most!
Ancsi

Sajnálom, Ancsi :(
Még nálam is bármi lehet.
Tegnap volt halványka tesztem, ma-holnap nem várom. Semmit nem érzek, csak rossz a közérzetem.
Olyan mint mikor valami rosszat eszel, ami felkavarja a gyomrod, de nem annyira hogy kijöjjön, csak érzed, hogy valami nem oké.
Rettenetesen szédülök. Ehhez viszont szerintem korán van, nem tudom mi van.

Köszönöm szépen,de nem vagyok annyira elkeseredve. Elmúlik és megyek dokihoz. Szorítok neked!
Ancsi

21.ciklusnapig Lh teszteltem és negatív volt.
múlt hét péntekre nem vártam nem jött meg szombaton a teszt negatív volt. tegnap teszteltem pozitivat és tegnap este mutata a clearblue az 1 2 hetet.

Sziasztok! Sajnos ma reggel én is kaptam "ajándékot" a Mikulástól... no nem baj, hátha Újévi baba lesz! 🤣 Fel a fejjel Csajok, jövő hónapban új esély!!!
Adrienn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!