Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menzim kedden kell hogy meg...

Erika.gugora0924 kérdése:

Menzim kedden kell hogy meg jöjjön de szombaton is rozsaszines folyás szerü volt meg máma is de nem tartos tesztet csináltam?

Figyelt kérdés
Szerintetek baba lehet? Teszt negativ lett igaz esti vizeletböl csináltam eddig sose tapasztaltam.ilyet miota menzeszelek nem görcsölök nem fáj semmim ! Reggeli pisiböl csináljak még egy tesztet?
2019. nov. 27. 18:16
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Igen nem nagyon követem a cikulsomat mert nem volt "fontos" miota babát akarunk azota "érdekel" hogy megfelelö idöbe legyünk együtt! Mit értesz az alatt hogy ovu fájdalom?görcs? Nem vettem észre semmi szokatlant kivéve ezt a rozsaszines folyást tegnap megint volt és a höm 36,6 volt és ilyen 35-36 szokott lenni mert viszont hőmet mérem!!
2019. nov. 28. 11:45
 22/29 anonim ***** válasza:
52%

Van hőgörbéd??

Linkeld be!

Szabályosan méred a hőd??

Reggel felkelés előtt nyelv alatt vagy hüvelyben??

Mindig ugyan abban az időben?

Feszítő érzés az ovu!

Ha most mindent úgy csinálsz ahogy írtam(hődre értem) nagyon alacsony a hőd valszeg nem is volt ovud

2019. nov. 28. 11:52
 23/29 anonim ***** válasza:
52%

"Ha most mindent úgy csinálsz ahogy írtam(hődre értem) nagyon alacsony a hőd valszeg nem is volt ovud"

Ezt vissza vonom.bocs.

2019. nov. 28. 11:55
 24/29 A kérdező kommentje:
Sajnos nem irtam le csak igy fejböl nem volt feszitö érzésem semmit nem észleltem most talán kicsit folyás megnött honajba néztem a hőmet de akkor ezek szerint ott nem jo? És este fele néztem mindig nem reggel
2019. nov. 28. 12:10
 25/29 anonim ***** válasza:
77%

Így nem jó.

Úgy mérd ahogy írtam.

2019. nov. 28. 12:16
 26/29 A kérdező kommentje:
Tegnap ota van feszülés mintha ha oda bent feszitenék föleg mikor nehezet emelek :/
2019. nov. 28. 12:19
 27/29 anonim ***** válasza:
Hol feszül??
2019. nov. 28. 12:34
 28/29 A kérdező kommentje:
Hétfön megyek nögyogyászatra azért megijesztett hogy szombaton meg kedden is volt rozsaszines folyás
2019. nov. 28. 12:35
 29/29 A kérdező kommentje:
Inkább petevezeték de méhem is feszült
2019. nov. 28. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!