Erika.gugora0924 kérdése:
Menzim kedden kell hogy meg jöjjön de szombaton is rozsaszines folyás szerü volt meg máma is de nem tartos tesztet csináltam?
Figyelt kérdés
Szerintetek baba lehet? Teszt negativ lett igaz esti vizeletböl csináltam eddig sose tapasztaltam.ilyet miota menzeszelek nem görcsölök nem fáj semmim ! Reggeli pisiböl csináljak még egy tesztet?2019. nov. 27. 18:16
1/29 anonim válasza:
Igen csinálj.. Kedden leghamarabb.
2/29 A kérdező kommentje:
Holnap reggel lehet? vagy az korai kicsit?félek mert olvastam más oka is lehet! Bocsi buta kérdésért de kétszer nem tud beágyazodni? Ez de hülye kérdés :D de akkor mitöl lehet :/ ?
2019. nov. 27. 18:52
4/29 A kérdező kommentje:
Jo nyilván nem tud kétszer beágyazodnifélre téve a viccet de holnap reggel csinálhatok egy tesztet és volt hogy valakinek igy ágyazodott be?
2019. nov. 27. 20:04
5/29 anonim válasza:
Holnap szerinted kedd van?
Csinálj tesztet kedden. Addig meg tanulj meg írni.
7/29 anonim válasza:
Olyan amit tobbszor is le lehet pisilni, igaz az elsődleges eredményen mar nem változtat! 😄
8/29 A kérdező kommentje:
Bocsi telefonrol vagyok nem tartósan vérzek külön akartam irni de nem kell mindjárt le hurrogni embert jó???
2019. nov. 27. 20:43
9/29 anonim válasza:
Tanulj már meg írni és fogalmazni, mert érthetetlenül kommunikálsz!
10/29 A kérdező kommentje:
Jajj ti meg tanuljatok már meg értelmezni biztos direkt csináljátok hogy tudjatok mibe bele kötni meg veszekedni hát nagyon nagyon jól nyomjátok hatalmas taps jár nektek :D :D
2019. nov. 28. 06:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!