Kétségbe vagyok esve . Mitől lehet a terhességi teszt pozitív, persze a terhességén kívül?
Szedek antibebit, már van két kislányom. Nem kell harmadik gyógyszert is szedek(AD)
Mi az h nem mehetsz máshova?
"Szabad orvos választás van"
Jogod van másik orvoshoz.
Ez csak kamu, be ne dőlj neki! Ha ebben nem mondott igazat, akkor lehet, a gyógyszerről sem.
Már csak ezért is váltanék.
El ne hidd már! Azt el tudom képzelni, hogy azért mondtak, mert legalabb annyi ido kell, hogy eredmenyes legyen a terapia, es akik turelmetlenek, es elobb ott hagyjak, annal nem is lehetett sikeres es kezdheti elölről. De ez nem jelenthet kotelezettseget, nem korlatozhatnak igy. Persze sok h.lyeseget mondhatnak. Nekem peldaul egy pszichologusnal szerzodest kellett alairnom, hogy nem kiserelek meg ongyilkossagot.Kerdeztem, megis, hogy szoktak megbuntetni azokat a szerzodesszegoket, akiknek sikerül?😀 Tiszta vicc. Ha nem bizol a dokiban, keress mast.Van olyan gyogyszer, amit szedhetsz, de nagyon fontos, hogy ertsen hozza, ne csak talalgasson.
25voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!