Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kétségbe vagyok esve . Mitől...

Kétségbe vagyok esve . Mitől lehet a terhességi teszt pozitív, persze a terhességén kívül?

Figyelt kérdés

Szedek antibebit, már van két kislányom. Nem kell harmadik gyógyszert is szedek(AD)

[link]

2019. nov. 25. 13:27
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
19es vagyok! Epp azt akartam irni hogy sajnos sok minden kozre jatszhat ilyenkor. Ha esetleg nem idoben vetted be a tabit vagy csak egyetlsn szemet ha kihagytal vagy olyan gyogyszert szedtel mostanaban ami uti a hatasat a fogamzasgatlonak. Sajnalom hogy ilyen helyzetbe kerultel :(
2019. nov. 25. 20:03
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
Ez tuti baba ,nekem is volt ciszta és a teszt negatív lett... Gondold meg azért pláne ha abortusz ellen vagy...
2019. nov. 25. 20:03
 23/45 anonim ***** válasza:
61%
Nem kell abortuszra menned. Miért írod úgy mintha kötelező lenne? Ha mész a saját döntésed, saját lelkiismereted. Nem értem amúgy, szeded a tabit és azzal nem vagy tisztába h mi üti ki?
2019. nov. 25. 20:12
 24/45 A kérdező kommentje:
Szedem a tabit igen kedves utolsó válaszoló, és a pszichiáter mondta ,Hogy az Asentra mellett lehet ezt a fogamzásgátlót. A kettő nem üti egymást. Abortusz ellenes vagyok igen,elég ránéznem a gyermekeimre, de viszont ilyen egészségügyi állapot mellett??
2019. nov. 25. 21:23
 25/45 anonim ***** válasza:
84%

Most azert akarsz abortusz, mert felsz, hogy az antidepresszanssal artottal neki vagy azert, mert "rossz az egeszsegi allapotod"? Nem mindegy. Ha az elobbi, akkor mihamarabb konzultalj orvossal, aki meg tudja mondani, hogy valos-e a felelmed illetve lecserelheti a gyogyszert masikra, szukseg eseten. (Lehetoleg ne azzal, aki azt allitotta, nyugodtan szedheted a fogamzasgatlo mellett, nincs ra hatassal.)😀 Az utóbbit meg nyilvan te tudod jobban, de a leirasodbol nekem nem tunt olyan sulyosnak, foleg, ha kezelve is van. Szerintem ne donts elhamarkodottan, sok mindent at kell gondolnod, de elso utad orvoshoz vezessen, mondjuk mar holnap.

Egyebkent nagyon ritkan ciszta is okozhat pozitív tesztet, illetve a rak bizonyos fajtaja. Nem azért, de annal mar csak jobb, ha terhes vagy. A te esetben en elobb gondolnek babara.

2019. nov. 25. 23:26
 26/45 A kérdező kommentje:
Felek az antidepresszáns miatt kedves utolsó válaszoló
2019. nov. 26. 08:13
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Terhesség alatt is vannak szedhető antidepresszánsok, amik folyamatos orvosi felügyelet mellett szedhetők. Szerintem te csak kifogást keresel, a férjednek meg magadnak is. Azt várod hogy majd itt támogatunk abban hogy jobban érezd magad. Te nem akarsz babát. Pont. Ha elveteted a te dolgod, de mi itt nem fogunk vígasztalgatni.
2019. nov. 26. 09:03
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem terveztünk több gyereket, csak élveztük az életet. Nyár volt, sokat boroztunk esténként a férjemmel. Aztán nem jött meg időben és csak úgy, csináltam egy tesztet. Pozitív lett. Az első gondolatom az volt, mit okoztam a gyereknek, mert ittam.

Az orvosom megnyugtatott, hogy a 6-dik hétig nem megy át semmi, mert nincs rákapcsolódva a baba az anya vérkeringésére.

Nyomás orvoshoz, kérj másik gyógyszert. Aztán még van időd eldönteni, mit szeretnél.

2019. nov. 26. 09:26
 29/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm . Megyek dokihoz. Remélem tud olyan gyógyszert felírni amit lehet szedni. Csak ez a doktornő annyira ellenszenves, azt mondogatta is ,hogy ne próbáljunk 3 dik babát,mivel a ferjem említette neki hogy ő nagyon szeretne.de hogy engem az legyengítene, stb. Kórházba kerülnek ijesztget
2019. nov. 26. 09:54
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Nekem anno azt mondták, nem leszek képes kihordani, bele fogok halni. Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, felmerült bennünk, hogy elvetettjük. Aztán rögtön jött, hogy azt már nem. Oka van, hogy ez a baba jönni akart.

Azóta megszültem, mindketten teljesen jól vagyunk.

Ha nem szimpatikus a doki, keress egy másikat. Lehet, hogy ő azt fogja mondani, hogy minden rendben lesz.

2019. nov. 26. 10:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!