Aki szoptatás alatt lett terhes és mellette rendszeresen menstruált, már a pozitív teszt előtt is gyanakodott? Miből jöttél rá?
Ciciken vettél észre változást?
Két várandósságom volt eddig, mindkétszer arra eszméltem először, hogy rákattantam valami ételre/italra.
Elsővel almalét ittam minden mennyiségben peteérés után kb 1 héttel (elhalt), másodikkal peteérés után kb 1 héttel banánt ettem minden mennyiségben (17 hónapos).
Most a csípőset enném/eszem november 9 óta, pedig abszolút nem jellemző rám...
Mellette néha görcsölés, rossz közérzet, tegnapi együttlét során hasszurka egy pontban, ma pedig elkezdett húzódni a cicim hónaljtájékon (mindkét terhességemnél így volt ez is). Ma reggel teszteltem utoljára negatívat, de a cicik miatt megint elbizonytalanodtam...
Kislányom már csak este és éjjel szopizik, néha reggel is és alkalmanként napközben 1x.
31, 2, 8-án voltunk együtt a párommal megszakítással, kb 5-én lehetett peteérésem.
Tesztjeim eddig negatívak, holnap után kellene megjönnie, ha jól számolom. Szóval lehetett akár korai is...
Úgy számolom, hogy szerdán kellene megjönnie, ha nem jön meg csütörtökön reggel megismétlem a tesztet, de kezdem úgy érezni, hogy begolyóztam...
Volt valaki hasonló helyzetben?
En nem menstruáltam rendszeresen..a 3. Maradt ki..
Már megreztem előtte is..
De nem volt tünetem
Amikor szerintem meg kellett volna jönni teszteltem egy iszonyat halványat
Persze ez csak a 28 nap volt..
Előtte meg j1 napos mensi után 45 napra jött rendes..aztán 26 nalra..a kövi nem jött
Nekem a peteérés után 1 héttel kezdett a derekam majd' leszakadni. Főleg, amikor a fiamat emeltem, de ülő helyzetben is volt egy kellemetlen érzés. Szerencsére az első szülésem óta egyáltalán nincs tünetem mensi előtt és amikor már vérzek pár órája, akkor jön elő a derékfájás. Ezért sejtettem, hogy sikeres volt a hónap. Ellenében az ovumat nagyon is megérzem, határozottan fájdalmas, de így legalább tudom, hogy mikor van. A cicim érdekes módon csak a 6.héten kezdett fájni, brutál érzékeny. (7+4 napos vagyok most)
Drukkolok!
Köszi!
Hát, nem tudom.
Meg nem jött, teszt ma is totál negatív. Nem bírtam kivárni a holnapot, mert egész nap meg fog jönni érzésem van, de nem történik semmi.
Persze még megjöhet, most várok néhány napot, hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!