Babatervezés alatt elmehetek mellkas rtg-re?
Figyelt kérdés
Éves kötelező a cégnél. 3 hónapja próbálkozunk a babával. Ettől még elmehetek rtg-re?
Vagy károsítja esetleg a petesejteket vagy ha ugy van akkor az embriót?
2019. nov. 21. 08:53
1/10 anonim válasza:
Hát...ha màr van baba azt károsíthatja.
2/10 anonim válasza:
Jobb a ciklus első felében menni.
3/10 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy ha még nem is terhes valaki, miért kell úgy tenni tervezés alatt, mintha az lenne. Ha nem vagy terhes, semmit nem árt. Ráadásul orvosi alkalmassági pedig kell, nincs semmi alapod azt mondani, hogy nem mehetsz rtg-re. Vagy esetleg inkább otthagyod a munkahelyed, vagy hogy gondoltad? Nem közeledésből, hanem tényleg érdeklődés szintjén, hogy gondoltad, hogy megúszod?
4/10 anonim válasza:
Szerintem is menj a ciklus első felében, akkor biztos nem fog ártani senkinek. És adnak köpenyt is, a hasadra nem sugároz.
5/10 anonim válasza:
Kedves 3-as! Persze vérkeringéshez nincs az embrió kapcsolódva kb 6 hétig de a röntgennel nem vehetünk egy kalapba egy szem fájdalomcsillapítót például. Szóval a sugárzás másabb történet.
6/10 anonim válasza:
Nekem is kellett röntgenre mennem, amikor terveztük a babát. Jeleztem, hogy lehet, hogy terhes vagyok. Adtak a hasamra kötényt.
7/10 anonim válasza:
Mindent ugyanúgy csináltam, mint babatervezés előtt. 4 év volt, mire sikerült, érdekes lett volna, ha ennyi ideig nem megyek tüdőszűrésre vagy pl. nem csináltatom meg a szükséges fogröntgent. Esetleg nem iszom alkoholt vagy megyek élményfürdőbe csúszdázni....
8/10 anonim válasza:
Na igen hetes, de most így belegondolva ezt csak mi értjük, akik éveket várnak a csodára. Egy bizonyos idő után már nem lehet fenntartani azt az állapotot, hogy terhesség előtt mindenre figyelni, mert az ember teljesen megborul tőle. Hármas voltam.
9/10 A kérdező kommentje:
Megoldódott,,köszönöm a válaszokat!
2019. nov. 22. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!