A megszakítás miért nem védekezés, ha a férfi minimum 24 órával előtte nem ejakulált, pisilt is nyilván addig sokszor, és el sem élvez?

Én úgy gondolom hogy mindegyik megfontoltságot igényel. A fogamzásgátlót szedő nő is lazán hibázhat anélkül hogy tudna róla, pl nem olvassa el a betegtájékoztatót, és kiüti egy másik gyógyszerrel stb.
Óvszer elszakadhat, és ott az ellenőrzésre kell odafigyelni.
A megszakításnál meg az a 35 a pearl indexben nyilván azok, akik előtte már szexeltek és így került sperma az előváladékba, illetve a férfi hibázott.
De ez a kérdés NEM a rábeszélésről szól, isten ments hogy bárkit is bármire rábeszéljünk.
Én csak érdeklődöm a témában.
Minden válasz hasznos amúgy.

Mi elég régóta vagyunk együtt és megszakításosan szexeltünk már a második év óta. Ha baba lett volna belőle se lett volna baj egyébként, ezért nem aggódtam. Nálunk a férjem nem a csúcson húzta ki, hanem már hamarabb és máshogy fejeztük be. Nekünk ez így megfelelt, nem vészesebb mint egy póz váltás. Még aggódtam is, hogy egyszer se csúszott be gyerek pedig itt mindenkit ezzel ijesztgetnek, biztos baj lesz velünk, és lám, mikor elkezdtük élesben, majdhogynem elsőre összejött.
Én azt mondom, hogy ott ahol nem lenne baj belőle ha becsúszna egy baba lehet alkalmazni. Instabil párkapcsolatba, túl fiatalon, vagy korai időszakban biztos nem kockáztatnék.

Utolsó : na ez a válasz nem hasznos valóban!
Direkt mindenki kihangsúlyozta hogy csak stabil felnőtt kapcsolatban!
Nemtudom miért kell mindig valami kötekedőnek beírni a kérdések alá. Itt mindenki korrekt választ adott.

Nem jól tudod.
Tessék, itt egy cikk arról, hogy bizony az előváladékban igen is lehet spermium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!