Szerintetek ebből mi fog kisülni?
Jövőhéten hétfőn kéne megjönnie. Babatervezés alatt állunk, együtt is voltunk abban az időszakban a férjemmel amikor kellett. Volt pozitív ovu teszt is.
Múlthét óta annyit járok pipilni, mint a fene /inni nem is bírok annyit amennyi kijön :D/, néha görcsölök össze vissza, szúrkál /olyasmi mint a ovu fályások/, hányinger, folyás stb. Teszteltem tegnap előtt de negatív lett.
Légyszives ne offoljatok.
Köszönöm előre is a válaszokat :)
9es, nekem most pont ez van. Egyik nap több másik nap kevesebb, de igen, olyan mintha bepipiltem volna.
8as, igen jó a meglátásod, soha nem voltam terhes. :)
Beképzelni nem képzelek be semmit, mert így érzek akkor is amikor nem figyelek.
De azért köszönöm az éépítő kommenteket :)

Köszi 12es :) Nem is rosszindulatból "mondtam" amit mondtam /írtam/ :)
Csak tényleg annyi rosszindulatú ember van, hogy az valami eszméletlen én meg sajnálom hogy nem ismerem a terhesség a mensi és bármilyen tünetet, mert 15 év fog.gátló szedése alatt nem nagyon Volt semmi tünetem. Valahol bánom is meg nem is a sok éves gyógyszerezést.

Ez a kategoria pont nem a rosszindulatrol szol, hanem leginkabb arrol, h kb 100% egyertelmu teszteket tesznek fel: a legtobbje negativ, egy reszuk meg kb hencegni jon a pozitivval.
Amikor terhes leszel, azt erezni fogod, egyreszt hamarabb lesz vszinu pozitiv teszted, mint tuneted, masreszt meg nem fogod osszekeverni semmivel..
kivanom h sikeruljon! De addig is inkabb kimeld meg magad a gyik kerdezoskodestol.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!