Festett sötétbarna hajra világosszőke festék? Mi fog kisülni ebből?
Undorító rézvörös színű haj. Vagy még annál is rondább.
Ezt először a fodrász szokta leszívni (nem egy alkalommal), addig amíg tényleg nem lesz szép világos a hajad, és nem dobja le a festéket a sötét szín.
Egyébként ha belevágsz, mindenképp csak fodrásszal csináltasd. Barátnőmnek is igen sötétbarna, derékig érő haja volt, és annyira szivatgatta a fodrásszal, hogy 5 hónap alatt vállig érő haja lett, úgy leégette a haja végét a hidrogén. Öngyilkosság.
Szivatni egyáltalán nem szeretnék.
Sötétből cél a világos barna szín. Undorodom a szinte fekete hajamtól, oxitól mégjobban. :D a fodrászom csinált pár teszt csíkot, melírszerűséget. Sajnos az csibe sárga lett, és azt tanácsolta dobjak rá egy nagyon világos színt, az úgyis sötétedik. Ez eddig oké, de akkor a festett sötétbarna hajam hogyan reagál majd a szőke festékre? Miért kéne hamvasító? Elméletileg a festett sötétet a világos szín nem fogja be.
Pont tegnap kentem ra :D a lenovesem szokesbarna lett, es az egesz hajam is mintha egy icuripicurit vilagosodott volna. Szeretnek megszabadulni a sotetbarnatol, de felek a szokitestol:(
Olyan legendakat hallottam, hogy ha folyton vilagos festekkel festem akkor sok vilagosodhat.
Koszonom valaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!