Akinek terhesség elején volt ilyen “mindjárt megjön” érzés, ilyen volt?

Köszi a választ :)
Azért furcsa mert nekem is általában ha elkezdek görcsölni, az nem ilyen szakaszosan van.. na meglátjuk :)

Ugyan olyat éreztem, mint menstruációkor, de pluszba lett mellfájdalmam mellé ami eddig sosem és bedurrantak, ezért tudtam, hogy pozit fogok tesztelni. Így is lett. :) Néha éreztem a menstruációs fájdalmat, néha nem. Viszont nemvárt előtt pár nappal a méhemben éreztem erős nyilalásokat, kb 1 percig. Sajnos nem nagyon erősödött a tesztem, 6 nap késés után sem volt annyira erős. Akkor már féltem, másnap el is vetéltem. :/
De mivel korai vetélésem volt és kitisztultam nem volt tiltalmunk, így mi próbálkoztunk utána 2 hétre. Most várok, ha minden igaz jövőhétre kell megjönnie, érzem már az enyhe fájásokat. A mellem nyomásra fáj, valószínű ez lett az újdonság nálam a hormonok miatt. :)
Most nem görcsölök rá, és tesztet is csak 1 hét késés után fogok csinálni, ha esetleg ott tartok majd... :)
Drukkolok neked! 😊🤗

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!