Lehet, hogy a teszt még negatív, de terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Sokat olvasgattam a témával kapcsolatban de nem igazán találok hasonlót.
Aug. 9.-én voltunk együtt a parommal, 15.-én pici pecsételő vérzésem jelentkezett 4 napig, tegnap 25.-én csináltam egy tesztet (délután ) ami negatív lett.
Egy hete az alhasamban szúró érzést tapasztalok, nagyon fáradt vagyok mindig. Egyenlőre nem szerettünk volna még babát, de ha jön sincs baj, minden körülmény adott. Nem védekeztünk 9.-én, mert a ciklusom végét jartam már.
Köszönöm előre is a véleményeket.
2019. aug. 26. 12:36
1/11 anonim válasza:
Lehetnek ezek terhestünetek is, igen. A teszt meg valakinek kimutatja, másnak nem. PLáne, hogy ha tényleg terhes vagy és a ciklusod vége fele jártatok. Mikor kéne megjönnie? Nekem pl 11 napos késésnél mutatta csak ki a teszt! Most már azóta 12 hetes terhes vagyok, úgyhogy....
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor kellett volna menstruálnom, mikor a pecsételés volt. Eddig mindig pontosan, normalisan jott meg. Ezért furcsa.
2019. aug. 26. 12:52
3/11 anonim válasza:
Ha nem védekeztetek, bármi megtörténhet.
Attól, mert menstruálsz, még teherbe eshetsz simán.
4/11 A kérdező kommentje:
Mikor teszteljek ami már biztosan hiteles választ ad?
2019. aug. 26. 14:20
5/11 A kérdező kommentje:
Az együttlét óta eltelt ugye a 14 nap, de volt "vérzésem" közben.
2019. aug. 26. 14:20
6/11 anonim válasza:
Az, hogy volt pecsételővérzés azt is jelentheti, hogy erre a hónapra annyi volt a menstruáció, mert van olyan, hogy kimarad. Vagy azt is, hogy későn volt ovud és a tested még nem állt át arra, hogy nem szabad vérezni. Esetleg beàgyazódásos vérzés. Sok minden lehet. Ebből ítélve azt gondolom ez nem terhesség, de csinálj egy tesztet ha nem jön meg. Nekem volt egy hónapom, amikor egyáltalán nem volt vérzésem. De nem voltam terhes.
8/11 A kérdező kommentje:
Ez negatív?
2019. aug. 28. 10:07
10/11 anonim válasza:
Ez negatív, de én ilyen tesztet még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!