Volt valakinek olyan, hogy a terhességi teszt negatív lett és mégis terhes volt?
Persze. Túl korán csináltam. Két napra rá már pozitív lett a 10-es érzékenységű.
Aznap a laborban még negatív eredményt kaptam (megtudtam, ott akkoriban 30-as érzékenységűt használtak, tehát az is a korai időpont miatt volt).
IGEN. 11 nap késésnél mutatta ki.
9+5 hkm
Amit ti írtok, az nem azt jelenti, hogy negatív teszt ellenére is terhesek voltatok, simán csak később választódott ki a hcg a vizeletben. Egyszóval volt pozitív tesztetek, amikor terhesek voltatok.
A,, negatív teszt ellenére is terhes volt" azt jelenti, hogy egyáltalán nem mutatja ki a teszt, tehát negatív a terhességi teszt végig, mivel a hcg nem választódik ki a vizeletben. Ez egy létező jelenség, de ritka, mint a fehér holló.
Az ilyen kérdéseknél meg az van többnyire, hogy a kérdező nem terhes, csak reménykedik, hogy ő lesz az ég milliárdból az az egy, aki a negatív teszt ellenére is terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!