Ovuláció után 12. napon mindjárt megjön érzés lehet terhesség vagy inkább menstruáció előjele?
Figyelt kérdés
2019. aug. 14. 09:12
1/10 anonim válasza:
Ha minden nap megkérdezitek, akkor is az a válasz, hogy mindkettőre megvan az esély.
2/10 anonim válasza:
Énis valamelyik nap feltettem ezt a kérdést. Igazábol a legtöbb válaszadó nem tapasztalatot irt, csak inkább oktatott. Pedig énsem azt kértem ,hogy oktassanak ki🤷
3/10 anonim válasza:
De milyen válasz a megfelelő nektek, de tényleg? Ja, azt hogy terhesek vagytok?
A fájó igazság még ha fáj is, tényleg az, hogy mindkettőt jelentheti, és ez tapasztalat, nem oktatás.
4/10 anonim válasza:
Tapasztalatból írom, hogy az első próbálkozós hónapban, mikor nem sikerült, görcsöltem, és a második próbálkozós hónapban is volt görcs, pedig akkor sikerült. Ennyi :)
5/10 anonim válasza:
Bármi lehet...ezer meg egy ilyen kérdés van itt az oldalon!
6/10 anonim válasza:
Ha valaki azt irja bármelxiket jelezheti nem gond. De amikor totál beszólós váladz jön akkor az miért? Igazábol 1000 kérdés van fent ami volt már.. aki nem akar válaszolni mert nincs tapaszalata egyszerüen nemkell hogy megtegye
7/10 anonim válasza:
Az a baj ezekkel a kérdésekkel, hogy nem lehet egyértelmű választ adni rájuk. Ugyanis ezt senki nem tudhatja. Csak találgatni tudunk, ahogy te is. Lehet terhesség, de az is lehet, hogy meg fog jönni.
8/10 anonim válasza:
Az elmúlt 20 évben mióta menstruálok ovuláció után 12-14. napon minden hónapban volt "mindjárt megjön érzés" és minden esetben a menstruáció előjele volt. Tehát az érzés teljesen normális... terhes még nem voltam (sajnos), de az csak az elmaradt menstruáció után lesz biztos..
10/10 Kamu Kaze válasza:
Holnap érkezik váratlanul a pasid Németből! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!