Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért érzem jobban a göcsölést...

Miért érzem jobban a göcsölést, fájdalmat a bal oldalon? Ott ágyazódik be?

Figyelt kérdés
2007. dec. 10. 18:14
 1/2 anonim ***** válasza:
74%
Nem hinném, hogy összefügésben lenne a két dolog. A beágyazódás nem fáj, nem is érezni semmit. Ne aggódj, dolgoznak a hormonok! Drukkolok, bármit is szeretnél!
2007. dec. 10. 20:51
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Én az előttem szóló ellen mondanék, ugyanis nekem is a bal oldalon fájt a hasam legelőször és azt hittem, hogy meg fog jönni azért. Csak nem múlott el és közben meg nem is jött meg. A szokásos menstruációs időpontom után 1 nappal negatív volt a tesztem, 5 nappal később pedig már pozitív. A hasam csak szúrt és szúrt a bal oldalon. Elmentem orvoshoz aki azt mondta hogy ez a beágyzódástól van, vagyis ezt nővési fájdalomnak hívják. Ez azt jelenti hogy nyúlnak az inak és az izmok és ezért érzek görcsös fájdalmat. Azt is hozzá tette hogy ez a nők nagyon kevés százalékánál fordul elő. Most 9 hetes vagyok és bizony még mindíg néha elég erősen bele nyilal és görcsöl. (és mindez csak a bal oldalon.

2007. dec. 11. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!