Miért van ez? Ti melyik csoportba tartoztok? Hogy gondoljátok?
Valaki esküszik hogy ha csak 1 csepp elővaladék is be kerül ujjról, vagy esetleg óvszer külsejéről hüvelybe az illető terhes lesz, míg más kapásból rá vágja hogy lehetetlen.
Nem megszakításra gondolok.
Én abba a csoportba tartozom, aki nem hisz el minent itt, mert értelmes nőről is kiderült, hogy itt vetít...
Majd megfog itt is jelenni valaki, aki az előváladékos ujjaktól lett terhes, de minimum ismer egy ilyen személyt.
Amúgy elolvasva egy-két tanulmány, akkor lehet az előváladékban spermium, ha előtte is volt ejakuláció. A spermát meg fel kéne lőni valamivel, nem elég a hüvely falán szét kenegetni az ujjakkal. Jah, meg még peteérés is kell a teherbeeséshez. Na akkor ebből lehet levonni következtetést.
Szerintem lehetetlen. Csak akkor ahogy valaki írta, hogy az előző akcióból maradt a rendszerben, de még akkor is minimális az esély. Vagy a férfi nem tudja a teste működését és nem veszi ki időben. Vagy tudja, csak hazudik, hogy kivette.
Meg milyen szex az ahol folyton törölköznek, mosakodnak a felek?! Egyszerűen nem életszerű előjátéknál kiszaladni kezet mosni.... El se tudok ilyen "steril" szexet képzelni. Elkerülhetetlen, hogy a kezünkre, testünkre kerüljön előváladék.
Nem hinném, hogy lehet így terhes valaki.
Mi védekeztünk megszakítással, minden időpontban, nem volt baba. Huszonéves vagyok.
Persze lehet, nem is lehet gyerekünk, ezt ki tudja.
De ismerek olyan idős házaspárt is, akik világ életükban így védekeztek, és csak akkor jött a gyerek, amikor akarták is. És mindennap volt szex.
Az én véleményem szerint kicsit be vannak paráztatva az emberek ezzel, de persze inkább, mint azt hogy minden kalandból gyerek legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!