Terhes lehetek, ha ezek a tünetek jellemzőek rám?
Figyelt kérdés
Hányingerem van reggelente, nincs étvágyam, rá se tudok nézni az ételre. Kávéfüggő vagyok, imádtam a kávét és nem vagyok képes meginni. Néha rámjön az hogy tudnék enni, leginkább nasikat tudok és abból sem sokat. A menzeszem 3 napja késik . A fejem is fájt, a hasam is. Pár napja felfáztam de az étvágytalanság és hányinger már azelőtt is jelen voltak. Attól vannak ezek a tünetek? Vagy terhes vagyok? Ma megyek tesztet venni, csak addig még van pár óra, szeretném tudni mire számítsak.2019. nov. 12. 09:00
11/12 anonim válasza:
Nekem volt ál terhességi tünetem. Egész odáig amíg el nem mentem orvoshoz és ki nem röhögött. Nem jött meg a teszt nega de total terhesnek éreztem magam minden téren. Nem az volt. Jol bebeszéltem
12/12 anonim válasza:
Na akkor újra; az első terhességi tünet a kimaradt menstruáció és a pozitív teszt. Amíg a teszt sem mutatja ki nincs anny hcg hogy tüneteket észlelj csak bemeséled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!