Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek, ha ezek a...

Terhes lehetek, ha ezek a tünetek jellemzőek rám?

Figyelt kérdés
Hányingerem van reggelente, nincs étvágyam, rá se tudok nézni az ételre. Kávéfüggő vagyok, imádtam a kávét és nem vagyok képes meginni. Néha rámjön az hogy tudnék enni, leginkább nasikat tudok és abból sem sokat. A menzeszem 3 napja késik . A fejem is fájt, a hasam is. Pár napja felfáztam de az étvágytalanság és hányinger már azelőtt is jelen voltak. Attól vannak ezek a tünetek? Vagy terhes vagyok? Ma megyek tesztet venni, csak addig még van pár óra, szeretném tudni mire számítsak.
2019. nov. 12. 09:00
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
hőemelkedésem is volt ma reggel
2019. nov. 12. 09:02
 2/12 A kérdező kommentje:
A felfázás tünetei már enyhülnek mert antibiotikumot szedek 3.napja úgyhogy nem tudom lehet-e attól
2019. nov. 12. 09:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy igen vagy nem!Honnan tudjuk??
2019. nov. 12. 09:03
 4/12 A kérdező kommentje:
Sehonnan, kérlek csak olyan válaszokat írjatok aminek van értelme. Elsősorban olyanok véleményére vagyok kíváncsi akik voltak már terhesek. Hogy így érezték e magukat stb
2019. nov. 12. 09:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudhatjuk. Ezeket a tüneteket nem terhesség okozza, azok majd a 6-7. héten kezdődnek, ha egyáltalán.
2019. nov. 12. 09:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Előbb csinálj tesztet, minthogy itt találgassunk. Bármi lehet a háttérben.
2019. nov. 12. 09:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én terhes vagyok és nem voltak ilyen tüneteim. Másnak meg igen. És fordítva is igaz, ilyen tünetek ellenére sem biztos, hogy terhesség miatt van. Nagyon sokan szeretnek többet képzelni a tünetekbe vagy bebeszélni a tüneteket. Szerintem várd meg a teszt eredményét.
2019. nov. 12. 09:59
 8/12 anonim ***** válasza:
53%
Ne haragudj,de a kérdésnek sincs sok értelme.Valakinek van ilyen tünet valakinek nincs.Igeeeen lehetsz terhes.Így most van értelme a válasznak.
2019. nov. 12. 11:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Én voltam már terhes, és az elején nem volt más tünetem, csak pukiztam, de azt sokat. A testvéremnek meg a terhesség végéig semmi tünete nem volt, csak néhány szagot erősebben érzett. Ettől még te lehetsz terhes.
2019. nov. 12. 12:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez is csak egy olyan kérdés, aminek semmi értelme és csak egyel több felesleges kérdés van a gyakorin. Én voltam terhes mégsem voltak ilyen tüneteim. Szóval vedd meg azt a tesztet aztán majd az megmondja, hogy amiatt érzed e vagy sem. Mi nem látunk a hasadba. Ezek a tünetek gyomorrontástól is lehetnek, nekem pontosan ilyen tüneteim voltak 2 hete egy vírusfertőzés miatt. Na, kb ennyi értelme volt a kérdésednek.
2019. nov. 12. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!