Újra én, màr lassan két hét késéssel! Ugye ez tuti nem baba?
Figyelt kérdés
Már többször tettem fel ezzel kapcsolatban kérdést ! Mostmár nagyon elvagyok kereseredve !szept 31 én volt az utolsó menstruacióm az elött egy héttel barna folyásom volt 2 napig de az semmi volt ! Voltam dokinál aki azt mondta,hogyha negatív a teszt még várjak egy hetet ! Meg is történt ma délben csináltam egy digitális tesztet ami egyből negatív jelet adott ki persze menstruációnak semmi jele sem annak ,hogy bármi probléma lenne ! Sosem jártam mèg így akármilyen stressz is volt az életemben .Van egy 3 éves kisfiam vele 3 nap késés után pozitívat teszteltem !fogalmam sincs mi lehet !járt már valaki így ? Ne is reménykedjek a babában?2019. nov. 11. 21:08
1/15 anonim 

válasza:

Nem vagy terhes. Ennyi idő alatt már kiderülne tesztből is. Orvost keress fel.
2/15 anonim 

válasza:

Keress fel olyan orvost aki elküld vizsgálatokra..
3/15 A kérdező kommentje:
Feröer szigeteken vagyok ! Itt annyira más orvosok vannak hihetetlen ! Holnap újból kérek időpontot és kérek vér vizsgálatot. 🥺
2019. nov. 11. 21:30
5/15 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nem !🙀 mivel nincs még annyira tervben a baba ,hogy figyeljem ! Úgy döntöttünk ha jön nem probléma de annyira nem vagyunk rá állva a témára !
2019. nov. 11. 22:39
6/15 anonim 

válasza:

És a felkiáltójelen kívül ismersz más írásjeleket is?
Nem vagy terhes.
7/15 anonim 

válasza:

En is igyvoltam szept.20 helyett okt.2 an jott meg !
8/15 anonim 

válasza:

Most nekem ovum nem sikerült állandóan időn túli pozitív tesztem volt két héten át.... 8 nap késéssel jött meg. Simán lehet, hogy ebben a ciklusban kimaradt az ovu. Viszont sokat késik és magáól nem jön meg, kell, hogy doki írjon fel gyógyszert, hogy meghozza. Ennyi késés után biztis nem vagy terhes, ha negatív a teszt.
9/15 A kérdező kommentje:
Holnapra van van időpontom. Nagyon félek ,hogy màr valami komolyabb bajom van 🤔🥺
2019. nov. 12. 11:26
10/15 A kérdező kommentje:
Milyen fura sok helyen azt lehet olvasni ,hogy csak kèt hét után lett pozitív a tesztjük meg ilyesmi. Ezért reménykedtem én is
2019. nov. 12. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!