15 nap késéssel van vagy nincs baba?
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, hàtha valaki màr jàrt hasonló cipőben.
Jelenleg 15 napot késik, voltam orvosnál, terhességet jelenleg nem mutat az uh. A cytológiám p3-as. A ciklusom ezidáig pontos 28 napos volt, sosem volt semmilyen hormonproblémám.Pajzsmirigy alulműködésem van, szeptember 21- én emelt az orvosom gyógyszeradagot ( 125-ről 175- re)+ mivel mondtam neki, hogy szeretnénk babát, azt mondta szedjek 3hónapig normaxit és dvitamint. Egy hónapja szedem.
Szerintetek mi lehet a dologban? A doki annyit mondott, hogy majd meg fog jönni, meg levette az újabb cytológiàt és 5hét múlva kell visszamennem.
És ha nem jön meg, vàrjam ki az 5 hetet míg újra megyek hozzà, vagy vàrjak még a köv. havi menzeszig, és ha sehol semmi, menjek el magàndokihoz?
Az a baj, hogy egyáltalán nem úgy érzem, mintha meg akarna jönni, állandóan aludnék, bàr ez lehet a munka miatt van. A mellbimbóim pedig nagyon érzékenyek, szinte égnek, fàjnak, ha valami hozzájuk ér.
Kinek mi a véleménye?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!