Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 15 nap késéssel van vagy...

15 nap késéssel van vagy nincs baba?

Figyelt kérdés

Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, hàtha valaki màr jàrt hasonló cipőben.

Jelenleg 15 napot késik, voltam orvosnál, terhességet jelenleg nem mutat az uh. A cytológiám p3-as. A ciklusom ezidáig pontos 28 napos volt, sosem volt semmilyen hormonproblémám.Pajzsmirigy alulműködésem van, szeptember 21- én emelt az orvosom gyógyszeradagot ( 125-ről 175- re)+ mivel mondtam neki, hogy szeretnénk babát, azt mondta szedjek 3hónapig normaxit és dvitamint. Egy hónapja szedem.

Szerintetek mi lehet a dologban? A doki annyit mondott, hogy majd meg fog jönni, meg levette az újabb cytológiàt és 5hét múlva kell visszamennem.

És ha nem jön meg, vàrjam ki az 5 hetet míg újra megyek hozzà, vagy vàrjak még a köv. havi menzeszig, és ha sehol semmi, menjek el magàndokihoz?

Az a baj, hogy egyáltalán nem úgy érzem, mintha meg akarna jönni, állandóan aludnék, bàr ez lehet a munka miatt van. A mellbimbóim pedig nagyon érzékenyek, szinte égnek, fàjnak, ha valami hozzájuk ér.

Kinek mi a véleménye?

2017. okt. 22. 15:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Teszt?
2017. okt. 22. 15:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha az orvos nem látja az uh-n, valszeg ez nem terhesség. Mikor voltál nála?
2017. okt. 22. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!