Együtt voltunk peteereskor (is), a PMS tünetek egészen mások voltak, egy nap késéssel megjött, görcsöl a hasam is viszont elég kevés a vérzés, ebből lehet még baba?
Figyelt kérdés
Nagyon vagyunk babara,s mivel furák/nem megszokottak voltak a PMS tünetek atfutott a fejemen ,hogy "lehet" s menzesz előtt kb 8-9 nappal sűrjen szurkált a hasam alól amit máskor nem szokot. De végül csak megjött de viszont kevés a vérzés nem úgy mint szokott. Reménykedhetek meg hogy lehet baba,vagy nem.
Valaszaitokat köszönöm előre is!!
2018. okt. 26. 01:12
1/12 anonim válasza:
Várjál mindjárt rád pillantok a röntgen szemeimmel......
teszt???
2/12 anonim válasza:
Ha megjött nem vagy terhes. Akármilyen mennyiségű. De hogy biztos legyél, csinálj egy tesztet.
4/12 anonim válasza:
Dehogy furák a PMS tünetek. Máskor is hol ilyenek, hol olyanok. Nincs két egyforma ciklus. Csak eddig nem akartál gyereket, nem figyelted. Nincs baba, megjött. Ne tesztelj, felesleges. Csak belebolondulsz még jobban.
5/12 anonim válasza:
"Ha megjött akkor nem vagy terhest" cáfolnám. Rendszeres 26 napos ciklusaim szoktak lenni, a késés után egy héttel mentem dokihoz és ott kiderült hogy nem 5, hanem 7 hetes terhes vagyok, már volt szívhangja is. A baba korát a 12hetes uh szintén megerősítette. Az utolsó "menstruációmon" semmi különöset nem vettem észre, persze hozzá teszem hogy nekem egyébként is 2-3napig tart és elég gyengén is vérzek.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! ugyan úgy sógornőm is a lányával az első 3honapban rendesen menstrualt,nem volt semmi eltérő aztán a 3. hónap után már nem jott meg neki és elment orvoshoz s a doki bejelentette ,hogy hát 3hos terhes. Csak azt nem tudom,hogy mikor kellene megcsináljam a tesztet. Ez a 3. nap de már szinte semmi verzes nincs,s ez befolyásolja a teszt eredmenyet? Vagy várjam meg mig teljesen elmúlik a vérzés?
2018. okt. 26. 09:16
7/12 anonim válasza:
Az utolsó vagyok, sajnos ebben nem tudok segíteni, mert ugye én a késésemre két napra rá teszteltem este, akkor full pozitív lett, de a picim akkor ugye már jó ideje ott volt... De én úgy tudom hogy a fogantatás után 12-15 napra már elvileg kimutatják a tesztek ha van baba, mert akkor már termelődik a hcg.
8/12 A kérdező kommentje:
Értem,nagyon szépen köszönöm a válaszod utolsó!
2018. okt. 26. 10:12
9/12 anonim válasza:
A stressztől is lehet kevesebb a vérzés mennyisége. Nekem nyáron 14 napot késett, megjött sokkal kevesebb mennyiséggel a menstruációm és csakis a stressz miatt.
Szerintem nem vagy terhes. Egy nap késés az szinte semmi és láthatóan rá vagy görcsölve a babára ami teljesen befolyásokhatja a hormonháztartásodat.
10/12 A kérdező kommentje:
Értem utolsó,igen belatom így van ,S tudom hogy ez "nem jó" így,de olyan "nehéz" elterelni a figyelmem. Próbálom lekötni a figyelmem...S kikapcsolni,mert minnel jobban ravagyok görcsölve annál "rosszabb"..
2018. okt. 26. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!