Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan terhesség amit nem...

Eva4 kérdése:

Van olyan terhesség amit nem mutat ki a teszt?

Figyelt kérdés
Okt 1- én volt utoljára menstruációm. Tegnap tesztltem negativat délután. Émelyjgek undorodok az ételek szagátol. Egésznap hányinger gyötör. Volt már igy valaki?
2019. nov. 7. 17:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Keddre kaptam időpontot a nőgyógyászatra. Holnap tesztelek reggel.
2019. nov. 8. 09:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból írom, hogy bizony, ha terhesség miatt vannak tünetek akkor a teszt is pozi, nekem 11. dpo-n így volt.

Kedden totál fölöslegesen mész dokihoz, ha terhesség állna fent sem tudná igazolni mivel nem lát semmit, nyilván ha betegség van azt tudná csak megállapítani.

Ha addig pozi lesz a teszted, akkor az szuper, de a doki semmit nem lát majd, max megvastagodott méh nyálkahártyát esetleg egy kis felritkulást. Az is kérdés hány naposak a ciklusaid és hány napja késik, legkésőbb 7 nappal mensi után még egy kései terhességet is halványan jelez a teszt.

Sok sikert!

2019. nov. 8. 11:33
 13/13 A kérdező kommentje:
A ciklusom rendszertelen. Okt - 1 én volt utoljára menzim norcoluttal hozta meg a doki mertkiesett 1 honapot de akkor nemvolt tünetem. Most meg a hányinger kinoz. Undorodok a szagoktol és minden ételtöl. A tesztem meg negativ hát már nemtudom hogy mire gondoljak lehet hogy valami betegség állhat mögötte
2019. nov. 9. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!