Adni26 kérdése:
Van eselyunk egy babara?
Figyelt kérdés
Nekem eddig mindig pontosan jott meg a mensim (25-26 napra). Elotte 10 nappal kabe el kezd iszonyuan fajni a mellem, es egy-ket nappal mensi elott ez a fajas enyhul, majd megszunik teljesen. Ebben a honapban 23-an esedekes, hogy megjojjon, de ez a bizonyos mellfajas most egyaltalan nem olyan, mint szokott, kicsit fajdogal, neh a belenyillal, illetve mensis gorcseim vannak, mar egy hete. Ezek sem veszesek, inkabb amolyan tompa kellemetlen erzes. Nagyon szeretnenk babat a parommal, szerintetek lehet eselyem arra, hogy ebben a honapban nem jon meg? :)Van valaki, akinek hasonlo tunetei voltak?2010. júl. 18. 01:23
1/1 anonim válasza:
Esely az MINDIG van, de 100%-ra nem fogod tudni, amig nem marad ki. Probald meg arra az 1 hetre masra terelni a figyelmed, ha nehez is. Ilyen koran meg nem nagyon lehet tuneteket eszre venni...nekem mondjuk, mikor terhes lettem, menstruacio kimaradasa elott par nappal kezdodott borzaszto faradekonysag meg hatfajas, akkor mar ereztem, hogy terhes vagyok. Szerintem, amit leirtal, nem olyan biztos jel, mert minden honap mas tud lenni. Par nap mulva kiderul, de ha nem sikerult, akkor is ott all elotted sok ido. Ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!