Szerintetek terhes lehet?
Barátnőmmel lassan két hónapja feküdtünk le először. Azóta rendszeres éltünk nemi életet. A védekezés mindig óvszerrel történt, az esemény után mindig felfujtuk, tehát 100% hogy nem lyukadt ki.
Neki még a maximum késés 4 nap volt, most meg 9 napja késik, csináltunk hatodik napon egy érzékeny és egyébként a legdragabb tesztet, az negatív lett.
Szerintetek lehet terhes?
Nagyon izgulunk😣
Tényleg a barátja vagyok, én lelkileg támogatom nme szeretném hogy többet stresszeljen mint amennyit így is stresszel
Szerintetek akkor tényleg nem az?
Tudom sajnos, igazad van..
Most realizaltuk hogy mennyire felelőtlen volt, mert hiába teszünk meg mindent, lehet hogy baj lesz belőle.
A kapcsolatunk tartott ott hogy mentálisan készen voltunk rá, és azt hittük hogy elég az ha így védekezünk.
Egyébként most fáj ugyanúgy a hasa, fáradt és nem tud koncentrálni.
Ezek nem a terhesség jelei?
Látom, hogy legalább felismeritek, hogy mi a gond. Ez nagy haladás.
Figyelj, ha esetleg még szűz volt, és veled történt meg a dolog, akkor lehetséges,hogy kicsit bezavart neki, ilyesmi előfordul. Akár okozhatja stressz is a suli miatt vagy bármi otthoni gond. Vegyétek talán egy szuper terhességi tesztet és ha az is negatív, és még mindig nem jött meg neki, talán felkereshet egy dokit, akár a háziorvost, de nőgyógyászhoz is mehet. Okés, hogy Bartók egy ideig, de ha már két hetet késik pl., azért jó lenne ránézni komolyabban a problémára. Mondjuk az is számít, hogy mennyi idős a lány, ment ha fiatal, bár nem hiszem, hogy 16, akkor az ő korában rémlik, hogy kimaradhat egy hónap.
*okés, hogy várok
dinka aut.javító 😂
Hát jó kérdés. Sokat nem várnék azért ezzel.
Az, hogy megjön érzése van, még sajna önmagában nem jelent sokat. A testünk emlékszik rá, hogy mikor van (lenne) a menstruációnk és még terhesen is meglehetnek a megjövős tünetek. Akár az első pár hónapban is. Persze ezzel nem azt mondom, hogy terhes, ne értsd félre, csak önmagában erre alapozni, hogy tuti megjön mert fáj a hasa, mellfeszülés (kinek milyen tünetei vannak ugyebár) nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!