Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Alvadt vér 7 hetesen?

Alvadt vér 7 hetesen?

Figyelt kérdés
7 hetes vagyok ma, este 10kor elmentem pisilni, ès láttam hogy tiszta vér a bugyim, azonnal bementünk a kórházba, addigra nagy alvadt vér darabok jöttek. A doktornő látott szívhangot, azt mondta lát egy kis bevérzést. Kaptam hormon injekciót, ès progeszteront és rutascorbint kell szednem. Szerintetek van remény? Nagyon meg vagyok rémülve
2019. nov. 7. 01:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Van még remény. Lehet kis hematoma volt, de pihenéssel és gyógyszerrel rendbe jön mibden.
2019. nov. 7. 04:13
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Van remeny! Vegre valaki orvoshoz is ment, pihenj sokat, hatha nem lesz gond.
2019. nov. 7. 05:19
 3/16 anonim ***** válasza:
75%
Van remény, legalábbis nagyon remélem, mert hasonlò helyzetben vagyok. Szigorù fekvést rendeltek el? Van még vérzés vagy abba maradt?
2019. nov. 7. 06:57
 4/16 A kérdező kommentje:
Alvadt vér most reggel nem volt, de élénk piros igen, talán kicsit kevesebb. Nem mondta a dokinő hogy feküdnöm kell, de amennyire tudok, pihenni fogok
2019. nov. 7. 07:06
 5/16 anonim ***** válasza:

Nekem is 7 hetesen fedezték fel, véreztem, 9 hetesen is ott volt, utána felszívódott. Pihenni kell és nem lesz baj!

23 hkm

2019. nov. 7. 07:29
 6/16 anonim ***** válasza:
17%
Én januárba 8 hetesen így vetéltem el.Véreztem,bementünk.Azt mondták az embrióval minden rendben.Haza jöttünk,de véreztem tovább.Ez egy vasárnapi nap volt.Kedden mentem a sajat dokimhoz,ő pedig közölte,hogy üres a méhem.Most 29 hetes vagyok.Ezt azért írtam le,mert bármi előfordulhat.Még a dokik sem tudják ilyen kora terhességnél,hogy mi lesz,nem még itt a gyakorin.Tehát ez egy értelmetlen kérdés.Majd lesz ami lesz,sajnos tenni nem sokat tudsz ellenne.
2019. nov. 7. 07:58
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszi kedves utolsó, nem gondolom hogy értelmetlen lenne a kérdés, mert nem azt várom hogy állítsatok fel diagnózist, úgy érzem minden lépést megtettem, rohantunk orvoshoz, csak kiírtam magamból amit érzek és tapasztalatok érdekeltek mert szerintem normális hogy meg vagyok rémülve! Neked boldog babavárást
2019. nov. 7. 08:09
 8/16 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező? Javult a helyzet? Megnyugodtál picit?
2019. nov. 7. 17:02
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen jobban vagyok, úgy tűnik elmúlt a vérzés, remélem így is marad.
2019. nov. 7. 17:34
 10/16 anonim ***** válasza:
Én is drukkolok, hogy minden rendben legyen! 🤞🏻
2019. nov. 7. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!