Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló szedése alatt...

Fogamzásgátló szedése alatt van peteérés?

Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 22:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Hiába vetted be az este 8-kor elfelejtett tablettát másnap délután, ha 12 óránál többet csúszol vele akkor már be se kell venni, nem ér semmit. Ezek a tabletták pont az alacsony hormontartalmuk miatt igényelnek pontos szedést, mert nagyon könnyen lecsökken a szervezetben a hormonszint ha kihagyod és ilyenkor akár létrejöhet peteérés és akkor terhesség is. Ha kihagytál 4 vagy 5 szemet az adott hónapban akkor az a védelem kb egyenlő volt a nullával, simán terhes lehetsz. Csinálj tesztet!
2010. júl. 17. 22:37
 12/26 anonim ***** válasza:
77%

utolsó: azt irta a kérdezö, hoyg két pozitiv tesztet is csinált!!!

Egyébként ha pozitiv, akkor terhes vagy, mert csak akkor vannak terhességi hormonok a vizeletben.

2010. júl. 17. 22:57
 13/26 anonim ***** válasza:

Igazad van, elsiklottam a két pozitív teszt fölött! Akkor nagy a valószínűsége hogy terhes vagy, menj el nőgyógyászhoz hogy teljesen biztosat tudj, ne halogasd.

Utolsó előtti voltam

2010. júl. 18. 00:16
 14/26 anonim ***** válasza:
HA négy szemet kihagytál, és van két pozitív teszted, akkor terhes vagy.
2010. júl. 18. 06:08
 15/26 A kérdező kommentje:
De a menszeszem meg megvolt de nem oan volt amien szokott lenni, és kevesebb ideig is tartott, és kevesebb is volt. Ilyen tüneteim vannak: Puffadás szélgörccsel, kis hányinger, szédülés, székrekedés 1 hete, mellbimbó érzékenység - de a cicim nem feszes nem fáj csak a mellbimbom ég ha hozzáérek.
2010. júl. 18. 08:08
 16/26 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi mikor elmúlt 3 nap után, én egyből csináltam egy tesztet(Expect) ami halvány pozitiv lett, 3-4 napra egy délutániból is az is halvány pozitiv lett. viszont rá egy hétre megint csináltam (X-epil) ami meg negativ:S:(, ugy h nem tudom h most vane babo vagy nincs...:( Bár hallottam h az x-epil az naon átvágos egy teszt:S....
2010. júl. 18. 08:16
 17/26 anonim ***** válasza:

1. A vérzés nem biztos, hogy menzesz, haben beágyazódás.

2. Ha egy teszt pozitiv, akkor a vilzetelbenvan terheshormon, ha negativ, akkor vagy nincs,vagy nem mutatja ki (mert nem elég érekeny a teszt, túl kevés hormon van éppen abban a mintában, vagy rossz a teszt), de a negativ teszt nem jelenti, hogy nem vagy terhes.

3. Az, hogy nincs meg az összes tertességi tüneted, csak annyit jelent, hogy az egyik vagy másik tünetet te nem produkálod, a legtöbb terhesnek csak néhany vagy esetleg semmi tünene sincs.

4. Feltétlen és gyorsan menj nögyógyászhoz, mert egész biztosan terhes vagy.

2010. júl. 18. 08:20
 18/26 A kérdező kommentje:
Holnap azaz hétfőn kell mennem délután hüvelyi uh-ra, és majd megirom h mivolt....
2010. júl. 18. 08:26
 19/26 anonim ***** válasza:
Nekem a két pozitív teszt utáni negatív tesztből ciszta lett. Állítólag attól is lehet pozitív a tesz. Meg is jött a mensesem nekem is.
2010. júl. 18. 10:08
 20/26 A kérdező kommentje:
Akk még sincs baba?:S
2010. júl. 18. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!