Mennyi idő alatt indul be a peteérés a fogamzásgátló abbahagyása után?
Figyelt kérdés
Már január óta nem szedem a gyógyszert. Április óta próbálkozunk de eddig semmi. Voltam nőgyógyásznál áprilisban azt mondta, hogy most kezd beindulni a peteérés és, hogy úgy látja, hogy a következő hónapban már sikerülnie kell. Próbálkoztunk májusban is, de semmi. Mennyi idő kell míg beindul a peteérés?2009. máj. 27. 08:56
1/4 anonim válasza:
Ez egyénenként változik. 3 hónap kell átlagban, de 6 hónap előtt a dokik sem aggódnak, ahogy én észrevettem. Nekem személy szerint 10 hónap kellett!!
2/4 anonim válasza:
Peteérés van ,csak ovuláció nincs,hanem a helyén szépen mindig egy kis ciszta lesz.
Segíts rá gyógynövényekkel.úgy hamarabb helyreállhat.
Tudod a Cickafark,a palástfű meg a barátcserje.
3/4 anonim válasza:
Szerintem ezt emberre válogatja. Nekem semennyi idő se kellett, abbahagytam, megjött a menszi, de többször már nem jött meg :)
4/4 anonim válasza:
Mi a gyógyszer abbahagyása után kivártuk a 3 hónapot. Közben elkezdtem szedni az Elevitet, egészségesen táplálkoztam, mozogtam és az első élesben történő próbálkozás sikerrel is járt :-)
35+5 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!