LH teszt kérdés?
Figyelt kérdés
Volt már valakinek olyan, hogy az LH tesztje sosem lett pozitív, mégis volt peteérése? Ez az 2. próbálkozós hónapunk és a tesztjeim egy ideig erősödnek, majd hirtelen eltűnik a 2. csík is. De a legerősebb csík sem lesz olyan erős mint a kontroll csík. Akkor nincs peteérésem, ugye?2019. nov. 4. 07:56
1/9 anonim válasza:
Ha a 2. csík nincs ott, akkor az azt jelenti, hogy hibás a teszt, nem értelmezhető az eredmény. Legalábbis én így tudom.
2/9 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy ilyenkor a legerösebbet kell pozitivnak venni. Probálj meg egy erösebb tesztet. Nekem a facelle bejött! :)
3/9 A kérdező kommentje:
Nem hibás a teszt, a kontroll csík az mindig ott van.
Igen,én is úgy vettem hogy a legerősebbet pozitívnak, de az az igazság, hogy nagyon bizonytalan vagyok, mert a legerősebb csík is csak fele olyan erős mint a kontroll csík :(
2019. nov. 4. 10:09
5/9 A kérdező kommentje:
Ezt a neten rendelhető fajtát, amiben 50 db van egy csomagban. Az nem jó? Néztem drogériában is, de azokban kevés van és drágák, ezért nem azt vettem.
2019. nov. 4. 12:12
6/9 anonim válasza:
Én is ezt hittem, mint te, hogy a legerősebb az biztos nekem már pozitív és a teszttel van a baj. Aztán jött egy hónap, amikor brutális pozitív lett ugyanaz a márkájú teszt és akkor a görbén is nagyon szépen latszodott az ovu :) sajna baba nem lett :/
7/9 anonim válasza:
Nekem is nagyon ritkán sikerül elcsípni a tuti pozitívat.Kb.3-4 havonta,ezért a többinél a legerosebbet számítom annak. Igaz nálam az is majdnem olyan erős, mint a kontroll.A hogorbem szerint viszont akkor is van peteérés, úgyhogy én így hiszek neki és betudom annak, hogy mivel csak napi egyet tesztelek azt is változó időpontban és változó koncentraltsagu vizelettel, biztos lemaradok a "nagy pillanatról".A helyedben viszont érzékenyebb tesztre váltanék, hátha az mutatna rendesen.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2019. nov. 5. 07:05
9/9 anonim válasza:
Nekem a Livsane teszt úgy mutatja, mint a kisangyal. De persze az rohadt drága :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!