Ovulációs teszt? Ma vagy holnap esedékes a peteérés?
Sziasztok! Ebben a hónapban megpróbáltam biztosra menni,5 napig csináltam ovu teszteket. Az elsőt október 30-án az utolsót november harmadikán. Csatolom a képet amin látni fogjátok,időrendi sorrendben vannak. Szerintetek melyik nap fog bekövetkezni a peteérés?
én is most a hónapban csináltam először ovu tesztet, tegnap erős pozi teszt, este olyan alhasi fájdalmaim voltak, hogy azt hittem kiszakad a petefészkem, mára elmúlt, de tegnap nem tudtunk együtt lenni, szombat este voltunk, remélem nem maradtunk le semmiről, ha csak ma leszünk együtt.
Drukkolok neked, ha összejön mindkettőnknek, együtt szülünk :-DDD
Ezeket a teszteket hol vetted? Én Wish-ről rendeltem azt hiszem 100 db. De ezek mint a pisibe belemártós és várakozós.
Ezekről van valakinek véleménye? Tegnap teszteltem. Ma nem fogok, holnap ismét tesztelek és pénteken. A naptár szerint 9,10,12-e a termékeny napok és 11.-e az ovuláció. Hát én erre befizetek, mert nekem a doki okt.15-én írt fel nekem Norcolut-ot hogy beindítsa a mensit. Rmeélem most már helyre áll odabent a rend és sikerül a babó :)
Szurkolok Mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!