Ovulációs teszt egymás után két alkalommal pozitív lehet?
Ez egy érdekes dolog, az LH teszt reagálhat hcg-re is...
Én is csináltam LH tesztet mikor babát szerettünk volna, mensi előtt egy nappal is csináltam, és hómező volt, csak egy csík volt rajta. Ovulációt viszont közép időben szépen mutatta, hiszen ugye ez a hivatalos dolga :)
Mikor terhes lettem, már volt nagyon nagyon halvány pozitív tesztem és maradt 3 LH tesztem gondoltam meglesem poénból mit mutat.. hát nagyon erősen ott virított azon is a két csík.. tehát nálam pl bevált mint jósteszt, de akkor már a hcg teszt is mutatta.
De mivel alapvetően nem erre van kitalálva így önmagában semmit nem jelent, mindenképp terhességi tesztet használj, mert még a végén beleéled magad :)
Majd írd meg mi lett, bár jó lett volna tudni, pl korábban is jelzett e valamit mensi körül az lh teszted .
"Mert csak az volt itthon azért csináltam meg azt"
Csak majonéz volt itthon, úgyhogy ma abból csináltam a piskótát. De a gyerekeknek nem ízlik. Mi lehet a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!