A problémás aktus után 48 nappal már kimutatta volna a teszt ha terhes vagyok? 2 tesztet csináltam, de egyiket sem reggel.
Figyelt kérdés
2019. nov. 3. 14:50
1/13 anonim válasza:
Már bőven.
Megnyugodhatsz, nem vagy terhes.
2/13 anonim válasza:
48 nappal? Ugye csak viccelsz? Egyszer sem jött meg azóta, vagy miért merül fel benned a terhesség, ha 48 nap után 2 teszt is negatív?
3/13 anonim válasza:
Miből gondolod hogy terhes vagy? Nem menstruálsz? Pozitív a teszt?
4/13 A kérdező kommentje:
Azért nem voltam teljesen biztos, mert fogamzásgátlót szedek.
2019. nov. 3. 15:27
5/13 A kérdező kommentje:
És a tabletta korábban is okozott olyan tüneteket ami kiváltotta belőlem az aggódást. Most is ez történt.
2019. nov. 3. 15:28
6/13 anonim válasza:
48 napja volt az aktus, fogamzásgátlót szedsz, negatívat tesztelsz, és attól félsz, hogy terhes vagy?! Na jó, nekem mára tényleg elég volt a gyakoriból.
7/13 A kérdező kommentje:
Sajnos történt már olyan,hogy valaki fogamzásgátló mellett lett terhes. Ez az oka a félelmemnek.
2019. nov. 3. 15:43
8/13 anonim válasza:
6-os édesanyám fogamzásgátló mellett lett 2x is terhes... én egyszer. Szóval nem ezen múlik.
9/13 anonim válasza:
Igen, de 48 napja volt a szex, ami miatt retteg, holott van 2 negatív tesztje. De látom már le is pontoztál csak azért, mert te meg anyád fogamzásgátló mellett lettetek terhesek.
10/13 anonim válasza:
Tegnap is megkérdezted. Akkor is azt mondtam, hogy csinálj egy tesztet reggeli első vizeletből. Az megnyugtat.
De nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!