11/17 anonim válasza:
Pozi. Írni mondjuk megtanulhatnál, a gyerek érdekében is.
12/17 anonim válasza:
Ja engem pont nem erdekel, csak szanalmas, hogy ide jossz gratulaltatni magadnak. En a csaladommal es a barataimmal orultem, amikor pozitivat teszteltem, nem ide pakoltam fel a teszjeimet. Bar igaz meg van 3 napod a mensiig, akar meg is johet, megertem, hogy meg nem mondod el.
13/17 A kérdező kommentje:
Akkor szánalmas vagyok örüljél... 🤣🤣 Tudod regota szeretnénk mar babát és félek elhinni... 😞😞 Igen pont a helyesírásomat firtasd te meg🤣🤣 tudok helyesen írni csak itt nem mindig figyeltem erre.. De figyelek most már 🤣🤣🤣köszönöm
2019. nov. 3. 19:15
14/17 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy "gratuvadászat" vagy sem, nagyon jó ilyet látni. Én személy szerint feldobódom, ha pozi tesztet látok. Jóleső érzés!
Szóval teljes szívemből gratulálok! Jó babavárást! Minden jót Nektek! :)
15/17 anonim válasza:
Tudnám miért fáj az másnak , hogy valaki felrakja ide a pozi tesztjét..Gratulálok!! :) Jó babavárást!! Én a nemvárt utáni 3. És 6. Napon is teszteltem a biztonság kedvéért, hogy erősödik e és nem csak kémiai :)
16/17 anonim válasza:
Mennyi irigy szanalmas no van itt .... Kerdezo szivbol gratulalok es nagyon boldog babavarast! 🙂
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
2019. nov. 4. 00:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!