Megneznetek a tesztem? Mensi elott vagyok 2-3 nappal
2017. máj. 18. 13:41
1/20 anonim válasza:
Egyiken sincs halvány második csík sem, szerintem ez egyértelmű negatív.
( Soha nem értem meg miért kell már menszi előtt tesztelni...)
2/20 anonim válasza:
Ez full negatív! Várd meg a mensi napját!
Nekem tegnap kellett volna megjöjjön de még semmi, bár tudom hogy később volt ovum, ezért nem is teszteltem még.
Probáld meg kivárni azt a 3 napot, hidd el tudom milyen nehéz!
3/20 anonim válasza:
Teljesen negatív, mind a három.
Nem bántásból. Olyan nehéz megvárni azt a 2-3 napot, hogy megjön-e, vagy sem? Csomó párnál ezért nem sikerül a baba, mert ilyen szinten rá vannak görcsölve a dologra.
4/20 anonim válasza:
Nem tudom miert kell lefotozni es masok velemenyet kikerni :) Ha ket csikot latsz pozitiv, ha egyet, negativ. Es Te eloben jobban is latod raadasul! En ezeken egyet latok, szerintem negativ. De ha Te eloben latsz kettot is csak a masodik nagyon halvany, abbol meg lehet siker ;) Drukkolok!
5/20 anonim válasza:
Igen, ez sajnos teljesen negatív.
6/20 anonim válasza:
Én látok csíkot, de lehet, hogy a hormonok beszélnek belőlem. Hajrá!
7/20 anonim válasza:
Az utolson en latok egy nagyon halvanyat....szerintem 2-3 nap mulva tesztelj reggeli elso vizeletbol
9/20 anonim válasza:
érdekel, milyen lelke van annak, aki poénból benyögi egy full neg tesztre, hogy lát valamit. Jó érzés mással szórakozni?
10/20 anonim válasza:
Te nem látod, én igen. Ennyi. Én meg nem tudom milyen lelke van egy olyan embernek, aki ilyen szavakkal neki áll ismeretlenül egy idegennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!