Szerintetek kitől lehet? Negatív választ nem kérek, ha nem tetszik ne is szólj hozzá, lapozz tovább!
Röviden tömören.Barátnőmék babát várnak, most 25hetes terhes."Próbálkoztak" a babával, tehát sehogyan sem védekeztek jó 2-3 hónapig.Aztán volt köztük egy kis szünet.Ez idő alatt a leányzó részegen LEHET lefeküdt egy részeg haverjával.Nem emlékszik rá,csak annyira hogy elkezdtek smárolni a sráccal de barátnöm leálitotta mert egyaz hogy menstruált akkor már második napja,s mert nem lépett még túl a fiun, akivel ugye probálkoztak is gyerekkel.Csak fél ugye barátnöm hogy esetleg elötte csináltak e valamit ami talán teljesen kieshetett neki.
Aztan máájus 11.én ujra összejöttek barátnőm es a nagy szerelme,akivel ugye babát is akartak,voltak is együtt,nem védekeztek,barátnőm még azt a "praktikát" is kipróbálta hogy terhes legyen,hogy aktus után gyertyaállásban maradt pár percig..talán ennek köszönhetö terhessége,talán nem.
Az utolsó mensijének első napja május 8..a sráccal akivel LEHET egyutt volt az május 9.e volt.
A terhesség május 8tól van számitva,peteerese vagyis a fogantatás amit az orvosok számoltak az május 22.
Barátnőm kérdezte azt a srácot is akivel részegen smárolt,hogy történt e több köztük,de a srác állitasa szerint nem volt semmi,de barátnőm viszont fél hogy csak nem emlékszik rá talán a srác.
Mostani barátja,aki feltehetöleg a gyerek apja bele is élvezett barátnőmbe,irtam is hogy legalább 2-3honapig probálkoztak,de viszont fél barátnőm mert érdekes hogy pont akkor lett terhes,mikor LEHET egyutt volt azzal a haverral és azelött hogy probalkoztak 2 hónapot meg nem lett az

Ha a 12. heti uh alapján nem módosították a terhesség korát akkor kb az akivelmaj 18-23közt szexelt
Prrsze nem 100%
De szinte biztos

Kicsi az esélye, hogy menstruáció alatt lett terhes.
Ha a menzesz alapján számított 12 hetes UH-n nem mérték a normálnál 2 héttel nagyobbnak a magzatot, akkor nem a haverjáról van.
DNS teszt majd meg fogja tudni mutatni.
Amúgy én sem értem hogy miért ne E/1be írtad 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!