Oroszlán férfiak! Tudom senki sem egyforma, és nem csak a csillagjegytől függ, de mégis szeretnék egy választ tőletek! Mennyire vagytok hűségesek? Mennyire tudtok csak egy nőre koncentrálni? Mennyire vagytok őszinték a nővel, aki tetszik?
Apám oroszlán.Nem volt a hűség példaképe soha.De az igazmindó juhász címre se pályázhatna.Én Bika vagyok,oroszlán,aszcendessel,az anagyon hülye hűséges,és hazudozós sem.
Hidd el semmi köze hozzá egyébként.
Mennyire vagytok hűségesek?
Nem hűségnek nevezném, mert az egy alacsony szintű ösztön. Inkább tudatosságnak hívnám. A vágyaim és ösztöneim ura vagyok.
Mennyire tudtok csak egy nőre koncentrálni?
Csak egy nőre tudok koncentrálni. Nem is tudnék olyat csinálni, hogy megosztom a figyelmem, és esetleg több nővel ismerkedek. Ha valakire figyelek, akkor rá a figyelmem 100%-ával.
Mennyire vagytok őszinték a nővel, aki tetszik?
Teljesen őszinte vagyok mindenkivel, és soha nem hazudok, kamuzok. Nem taktikázok, nem játszadozok. Nincs értelme nem őszintének lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!