Azokat miért nem tiltják le, akik minden olyan választ töröltetnek ami nem tetszik nekik?
Az egyitől megkérdeztem miért csinálta,az meg azt mondja feljelent a renőröknek mert ráirtam.
Az ilyeneket miért nem tiltják végleg?
Mert itt sajnos nem megfelelő a moderáció.
Alkalmatlan emberek végzik.
Két dolgot nem értek.
1.) Honnan tudod, ki jelenti a válaszod? Én, érthetőnek gondolom, ha felháborodott, mikor rákérdeztél. Arra gondolhatott, hogy nem megengedett módon tudtad meg.
2.) Nálam, logikailag nem passzol, hogy tiltsák ki azt, akinek a bejelentése miatt törlik a válaszod.
Ugyanis, használó csak jelenteni tud választ, a jelentési ablakban felkínált okok valamelyikének megjelölésével; nem töröltetni. Moderátor bírálja el, hogy a jelentés miatt elé került választ törli, vagy sem. Ha a jelentés után törli, akkor jogosnak találta a jelentést, egyetértett vele. Miért tiltaná ki azt, akivel egyetért?
Volt olyan kérdező pár napja aki mind a 12választ töröltette mert nem az ő beteg dolgait írták neki,és ezt ő írta oda hogy mindenkit törölt mert trollok.
Aztán rákérdeztem hogy miért vagyok troll?-ő még aszztat mondta feljelent mert zaklatom.
Neki az zaklatás ha privátban kulturáltan megkérdi mi baja.
Felhasználó nem tud választ törölni. Ő maximum jelezni tudja a választ a moderátornak, ha úgy érzi, az problémás. A moderátorok tudnak választ törölni. Ők viszont akkor törölnek választ, ha az ütközik az oldal szabályaival, a hatályos jogszabályokkal, illetve a kulturált kommunikáció és együttélés íratlan elvárásaival. Ha egy választ törölnek, akkor a válasz tartalma olyan, ami valóban törlendő, nincs helye a GYK-n. Ebben az esetben aki jelentette a választ joggal jelentette és én azt gondolom, hogy jó is, hogy jelentette. Ha viszont egy válasszal nincs ilyen probléma, nem ütközik a szabályokba, jogszabályokba, általános etikai normákba, akkor hiába jelenti valaki, a moderátor nem fogja törölni.
Ergo, ha valakinek a válaszát törölték, akkor teljesen mindegy ki jelentette és ki nem, a hibát a saját készülékedben a válaszolónak kell keresnie. És nem, nem azt kell – vagy inkább ildomos – kitiltani, aki jelenti a moderátornak a problémás válaszokat, hanem azt, aki problémás válaszokat ír. Nota bene, ha valaki indokolatlanul moderálásra jelöl problémamentes válaszokat, akkor úgy tudom, idővel őt is figyelmeztetni szokták, sőt megvonható tőle a moderátornak való jelentés joga is. (Legalábbis néhány kérdésből az derült ki számomra, hogy létezik ilyen eset is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!