Pozitív lett a tesztem időn belül, majd időn eltűnt a csík? Ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
Mindent a leírás szerint csináltam. Egyből kijött a második csík és percekig ott volt, pozitívat mutatva. 5 percen belül kell leolvasni. Eddig minden ok. Aztán 15 perc múlva ránéztem hogy ha nemsokára jön haza párom megmutassam neki, erre már negatív a teszt. Nem értem. Így pozitív vagy negatív lehet az eredmény?2019. okt. 28. 14:38
11/19 anonim 

válasza:

Ez x epil? En is igy jartam vele...
12/19 anonim 

válasza:

Ha pozitiv lenne a teszt az nem tunnel el Rola a masodik csik nekem.tobb ev utan megvannak a positive tesztjeim es meg mindig ott van rajta mind a ket csik
13/19 A kérdező kommentje:
10es one step teszt
2019. okt. 28. 17:09
14/19 anonim 

válasza:

Nekem az x-epil tesztjeimen is látszik a 2 csík, pedig már 1 éve csináltam őket.
15/19 anonim 

válasza:

Nekem is sajnos ez volt többször mikor a one step felszívta a vizeletet. Eleinte láttam a második csíkot aztán ahogy beitta teljesen eltűnt, mikor tudtam hogy terhes vagyok direkt kipróbáltam és ott nem volt kérdéses az hogy pozitív. Sajnos szerintem ez így negatív. :/
16/19 A kérdező kommentje:
Értem. Bármennyire is fáj, ez valóban negatív lehet.. köszönöm mindenki válaszát, mindenkinek ment a zöld kéz🙂
2019. okt. 28. 17:53
18/19 A kérdező kommentje:
A használati utasítás szerint legalább!! 15mp-ig vizeletbe kell tartani. Én kereken 15mp-ig tartottam benne ennél fogva, pedig elvileg még tovább is lehetett volna.
2019. okt. 28. 18:18
19/19 anonim 

válasza:

Én elhasználtam kétszer öt darab one stepet már az évek során. Az egyik csomag nekem is ilyen volt, a másik pedig mindig halvány második csíkos. Megfogadtam, hogy soha többet nem veszek, teljes pénzkidobás, annyira lurti, hogy melyik fajtából kapsz, hiába one step mindegyiknek a neve. Szerintem sajnos ez negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!