Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív lett a tesztem időn...

Pozitív lett a tesztem időn belül, majd időn eltűnt a csík? Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Mindent a leírás szerint csináltam. Egyből kijött a második csík és percekig ott volt, pozitívat mutatva. 5 percen belül kell leolvasni. Eddig minden ok. Aztán 15 perc múlva ránéztem hogy ha nemsokára jön haza párom megmutassam neki, erre már negatív a teszt. Nem értem. Így pozitív vagy negatív lehet az eredmény?
2019. okt. 28. 14:38
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
2019. okt. 28. 14:53
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezek miatt az esetek miatt van meghatározva az 5 perc. Ha azonnal kijött a 2. csík akkor bizony babát vársz,ha utána eltűnik akkor attól nem lesz negatív hivatalos értelemben. De biztos akkor lehetsz ha elmész dokihoz, ő biztosra tudja mondani. Azt javaslom ha mindenképp meg akarod mutatni a párodnak,akkor frissen az érkezése előtt csinálj egy új tesztet,vagy amikor már otthon van,csak ne szólj neki,hanem a pozi teszttel a kezedben menj oda hozzá :)
2019. okt. 28. 14:56
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok,most látom a képeket. Igazából látszik az még vagyis egy kis része a 2.csíknak, szét ázott a teszt,lehet ezért tűnt el.
2019. okt. 28. 14:57
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez pozitív, mindkettő.
2019. okt. 28. 15:02
 5/19 A kérdező kommentje:
Mindkét kép időn belüli, már hómező volt amit kidobtam a kukába. 😣 Nem is értem..
2019. okt. 28. 15:03
 6/19 A kérdező kommentje:

[link]

kikukáztam.. negatív..

2019. okt. 28. 15:08
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy néhány teszt produkál ilyet, amíg végigmegy a felszívódó vizelet a csíkon. 5 perc után értékeld, ha negatívra szárad, az sajnos negatív.
2019. okt. 28. 15:18
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Mikor terhes lettem, minden tesztem pozi maradt fél év prosodás után is. Amíg szívja fel a vizeletet sokszor látszik a tesztcsík is. Ez kb 3 perc, ha eltűnt, akkor sajnos szimplán negatív :(
2019. okt. 28. 15:30
 9/19 A kérdező kommentje:
Én is ettől tartok, hogy ha pozitív lenne az nem tűnne el. A pozitív az pozitív is marad. Ez így inkább negatív :(
2019. okt. 28. 16:08
 10/19 anonim ***** válasza:
78%
Ez gondolom x epil.Az nagyon rossz teszt!Nem tudom mitől tünhetett el..én facelle tesztet csináltam még májusban.Elraktam emlékbe vagy 6db-ot,még mindig erősen rajta van a 2.csík is.
2019. okt. 28. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!