Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem esek teherbe?...

Miért nem esek teherbe? Régóta próbálkozunk, de mégsem sikerül.

Figyelt kérdés
Orvosnál is voltunk, minden renbe van.Valaki valami tipp,esetleg tanács?

2019. okt. 26. 22:57
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
A trimeszter terhesvitamint tudom ajánlani. Bár én még nem próbáltam, de rengeteg sikertörténetét van, akik láthatólag teljesen egészségesen nem estek teherbe évekig, majd elkezdték szedni a vitamint, és pár hónapon belül megfogant a baba. Köztüknsógornőm is, aki ráadásul ikrekkel lett terhes, úgy, hogy előtte 3 évig nem esett teherbe, és minden orvost végigjártak már.
2019. okt. 26. 23:04
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Ovulációs tesztet érdemes használni, azzal be tudod lőni, hogy mikor érdemes próbálkozni. Vitamin valóban jó, azt már most szedhetsz, valamint folsavat. Azért érdemes másik orvost is felkeresni, ha rég próbálkoztok sikertelenül.
2019. okt. 26. 23:25
 3/7 anonim ***** válasza:
97%

Voltál orvosnál mit takar? Szervileg minden rendben, nincsenek ciszták, van uh-val igazolható peteérés, átjárható vagy (csináltak átjárhatóságot), minden hormonod rendben, volt ciklus eleji és ovu után 7-8. napi vérvételed, tsh értéked rendben, cukrod, inzulinod rendben? Ha ez mind ok és mindet nézték, akkor a párod jön.

Szedj folsavat, nagyobb dózisú D vitamint és E vitamint.

Nekem ebből magas TSH érték (pajzsmirigy alulműködés) és inzulin rezisztencia volt a ludas, kaptam rá gyógyszert és harmadik hónapban terhes lettem. Előtte 5 évig semmi, majd egy terhesség ami nem maradt meg és utána a 7. évre derült ki minden, és a megfelelő diagnózissal röpke 3 hónap kellett a sikerhez.

Remélem tudtam segíteni. Ha mindketten rendben vagytok, akkor csak türelem, de van vizsgálat az esetleges összeférhetetlenségre is.

Sok sikert.

2019. okt. 27. 05:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent az, hogy minden rendben van? Milyen vizsgálataid voltak, amire ezt alapozza az orvosod, hogy minden oké?
2019. okt. 27. 07:23
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

3! Az összeférhetetlenség alatt gondolom a vércsoport összeférhetetlenségre gondolsz!? Én úgy tudom, hogy ez nem befolyásolja a teherbeesést. Egyébként 3-as jó, hogy leírtad sorban az összes vizsgálatot!

Kérdező szedtek valami vitamint vagy figyeled az ovudat vagy bármi? Azért akik "régóta" próbálkoznak ezekkel az alap dolgokkal gondolom tisztában vannak.

2019. okt. 27. 08:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 5-ös, igazából most hirtelen nem tudom mi a neve, de nem vércsoportra gondoltam, van mikor spermaölő hatású a női hüvelyváladéknak, ritka, de előfordul, ilyenkor természetes úton szinte lehetetlen a teherbeesés. lombikkal orvosolható. Biztos van szakszerű neve, nyilván ez a vizsgálat az utolsó, ha mindenkivel minden rendben.
2019. okt. 27. 09:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Az rendben van,hogy nálad minden rendben van,de mi a helyzet a pároddal? Nem csak neked kell rendben lenni,hanem neki is.:)

Bár én is nehezen estem teherbe,pedig nálunk is minden oké volt,teljesen egészségesek voltunk minden téren.3 év alatt estem teherbe,most vagyok 6 hónapos.Javaslok a párodnak is egy sperma tesztet legalább,ha nincs semmi gond akkor csak idő kérdése. :)

2019. okt. 28. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!