Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretnénk kisbabát, de félek...

Szeretnénk kisbabát, de félek a szüléstől, ha belegondolok. Ez a gondolat elmúlik majd?

Figyelt kérdés
Voltatok már úgy, hogy vágytatok a babára, de közben még is féltetek a szüléstől? Vagy ez az érzés teljesen megszűnik, ha már megfogan a baba, és látom majd az ultrahangon?

2019. okt. 24. 09:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a szüléstől nem félek, mert úgysem tudom az én esetemben hogyan alakul. Jelenleg azonban el sem tudom képzelni, hogy valaki hogy szerethet terhes lenni, számomra szörnyen nehéz és inkább ettől félek, majd ha másodikat szeretnénk...
2019. okt. 24. 13:41
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Természetes, hogy félsz. Aki azt mondja, hogy nem fél, hazudik. A szülés fájdalommal jár és nem kicsit. Kár is tagadni. Ám ez az egyetlen fájdalom, aminek van értelme. Én szülés közben azt hittem ott pusztulok el, mondtam a férjemnek, hogy többet nem szülök neki. Amint a karomban tartottam a gyönyörű kicsinket, azt gondoltam minden fájdalmat megért, hogy őt megkapjam. És dehogynem szültem többet. Most tartunk a harmadiknál és lehet lesz negyedik is. Bár a harmadik olyan hamar kicsusszant, meg is lepődtem.
2019. okt. 28. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!