Függ a gyerek személyisége attól, hogy mikor megfogant, akkor gyengéden vagy durván huncutkodtunk a férjemmel?
Figyelt kérdés
Lehet ettől visszahúzódobb, romantikusabb vagy erőszakosabb?2019. okt. 22. 13:45
11/19 anonim válasza:
😂🤣😂🤣😂🤣 eg nagyon jooo
Jezusom
Hány éves vagy ?
12/19 anonim válasza:
Nem tudom, honnan vetted ezt a marhaságot, de a válasz nem, semmi köze hozzá.
13/19 anonim válasza:
Akit megerőszakoltak és úgy lett gyereke azokból lesznek a gyilkosok🤦♀️
14/19 anonim válasza:
Nem ettől függ te kis huncut 😃
15/19 anonim válasza:
Szóval ezért akar az a rohadt kölök háztartási kisgép szerelő lenni,már értem.
16/19 anonim válasza:
Hogyne fuggne mar a gyerek szemelyisege a szeretkezestol az elso gyerekem romantikus ovatos a masodik gyerekem mar vadabb a hanrmadik Meg a ketto mixje ! 🤣 Jolvan kislany Tedd el,magad holnapra faraszto vagy a kerdeseddel egyutt 🤨
18/19 anonim válasza:
En szoktam mondani viccből, hogy amikor en készültem, toltak rajtam egy extrát, azért lettem ekkora, 190cm, husis csaj 😃 de nem gondoltam hogy ilyet valaha, valaki komolyan vesz 😱😱🙈😂
19/19 anonim válasza:
Szeretném azt hinni, hogy ez a kérdés csak trollkodás, mint az alábbi is, mert ennyire ostoba nem lehet valaki ...
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!