Második gyerek?
Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Akinek az első sikeres terhességnél gondok voltak a hormonokkal, a kistesónál is voltak? Vagy elmentetek már a próbálkozás előtt kivizsgálásra?
Nekem a prolaktinnal és a progeszteronnal voltak gondjaim, habituális vetélőnek számítottam.
Soksok sikertelen év után az első lányom a 4. utroval megtámogatott hónapban született.
Amikor kistesót akartunk, rutinból írták fel a gyógyszert. A sokadik sikertelen hónap után kiírtak vérvételre, és kérték, hogy abban a hónapban függesszem fel. Na, terhes lettem... :D
Viszont a 3. gyerek megintcsak akkor jött össze, és akkor nagyon hamar, amikor elkezdtem szedni az utrot.
Én végül azzal magyaráztam, hogy a középsőm már 3-4 hetes korában is pont olyan makacs volt, mint így 8 évesen is.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!