Második gyerek?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Akinek az első sikeres terhességnél gondok voltak a hormonokkal, a kistesónál is voltak? Vagy elmentetek már a próbálkozás előtt kivizsgálásra?

Nekem a prolaktinnal és a progeszteronnal voltak gondjaim, habituális vetélőnek számítottam.

2019. okt. 20. 11:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Soksok sikertelen év után az első lányom a 4. utroval megtámogatott hónapban született.

Amikor kistesót akartunk, rutinból írták fel a gyógyszert. A sokadik sikertelen hónap után kiírtak vérvételre, és kérték, hogy abban a hónapban függesszem fel. Na, terhes lettem... :D

Viszont a 3. gyerek megintcsak akkor jött össze, és akkor nagyon hamar, amikor elkezdtem szedni az utrot.

Én végül azzal magyaráztam, hogy a középsőm már 3-4 hetes korában is pont olyan makacs volt, mint így 8 évesen is.... :D

2019. okt. 20. 12:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Az első gyerkőc 5 és fél év után fogant meg, a kicsik 3 hónapon belül. 😊
2019. okt. 20. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!