Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a teszt negativ, mért nem...

Ha a teszt negativ, mért nem jön meg? Vagy még korán csináltam?

Figyelt kérdés
Nov.3-án kellett volna megjönnie a mensimnek,de még semmi.Csak görcsölget néha,az sem mindig.Teszt negativ lett.Mellem nem érzékeny,hanem nagyobb.Rosszulét nincs,csak a cigi szagát egyből érzem.Várjak még a tesztel?Az nem baj,ha nem mindig görcsölök?
2007. dec. 10. 12:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég sokat vártál a köv tesztig ugyhogy csináld meg. Ha pedig neg. lesz akkor sürgösen menj orvoshoz.
2007. dec. 10. 13:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nov. 3.-a? Nem dec. 3-át akartál írni? Ha nem, akkor már eleget vártál! Csinálj még egy tesztet(nekem is csak 6-7 hetesen lett pozitív)! Ebben az esteben akármi is az eredmény menj orvoshoz, mert ha pozitív akkor már ideje, hogy lásson egy doki, ha negatív akkor meg azért! Ha dec 3.át akartál írni, sztem akkor is tesztelj újra! a görcsölgetés lehet a terhesség jele, de a menstruáció előjele is! sok sikert!

Üdv. 14 hetes kismama

2007. dec. 10. 14:01
 3/3 anonim ***** válasza:
54%
ha nov 3an kellett volna megjonnie akkor a teszt mar tuti pozitiv,kb 7-8 hete foganhatott azaz kb 9-10 hetes lehetsz,de azert fura hogy ennyi sz osszes tuneted.nekem is volt ilyen 60 napig semmi csak gorcsoles aztan megjott,menj dokihoz mindenkepp,mert lehet baba is meg mas is.
2007. dec. 10. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!