Kinek segített az ovu teszt?
Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 15:57
1/6 anonim válasza:
Nekem!
Bizonyára anélkül is összejött volna a baba, mert rendszeresek voltak a ciklusaim, de így pontosabban tudtunk időzíteni.
2/6 anonim válasza:
Én azért vettem, mert még szoptattam, és nem voltam benne biztos, hogy van ovulációm. De kimutatta, akkor szexeltünk, és terhes lettem! Bár nagyjából félidőben volt, szóval anélkül is sikerült volna. Ha min. 3 naponta csináljátok, tutira beleesik egy peteérés.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Most csináltam 1x ilyen tesztet a hét elején,s nagyon szépen kimutatta a peteérést,gyönyörűen erősödött a 2 vonal!Együtt voltunk előtte 1 nappal,aznap és másnap is!Remélem sikerült,mert már nagyon várjuk a mi kis Angyalkánkat :-)
Szorítsatok!!Júli 27-én kellene NEM megjönnie...
2010. júl. 16. 17:17
4/6 anonim válasza:
Én is 2-re nem várom, miko volt peteérésed, mert nekem 13-án!
6/6 A kérdező kommentje:
Nekem 12-én volt legerősebb a 2 csík!De én is 27-re nem várom!Ugye még Te sem érzel semmit?!Korai lenne...Kíváncsi vagyok Veled mi újság-(lesz)-:-)
Ha gondolod priviben írhatsz nekem!Szorítok NAGYON mindkettőnknek!Ti mióta próbálkoztok?
2010. júl. 18. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!