Mennyire segített az ovu teszt a teherbeesésben?
Szerintem jó.
Használd, és ha pozitív, szexeljetek a férjeddel.
Mindig délután kell pisilni hozzá, ugyanabban az időben.
oké,köszi.
azt hallottam, hogy erősödik...akkor mikor kell. nem elég egyértelmű :s
Amikor pozitív, akkor érdemes szexelni vagy az első negatív napon, ugyanis akkor van a peteérés. Akkor pozitív, ha a teszt csík ugyanolyan erős vagy erősebb, mint a kontroll csík. Én azt figyeltem meg, hogy nálam először ugyanolyan vastag volt, másnap pedig erősebb a csík, tehát olyan 1-1,5 napig jelezte, hogy pozitív. Én meg akartam várni a negatív napot, de úgy alakult, hogy a második pozitív napon tudtunk együtt lenni, de sikeres volt:)
Nekem használt az ovu teszt, egyszerű és megbizható a használata. Remélem, hogy hamarosan sikerrel jársz!:)
1.vagyok, ha tüszőrepedés figyeléséhez akarod használni, akkor 28 napos ciklus esetén el kell kezdeni a 11-12.napon a használatát. Elvileg a 14.napra lesz a legerősebb a csík. Ha erősebb a csík, mint a kontrollcsík, akkor pozitív. Ilyenkor már másnapra halványulni fog. Ha pozitív a teszt, akkor ahhoz képest 24-36 óra múlva lesz tüszőrepedés. Jó ha akkor vagytok együtt, amikor pozitív a teszt, tehát aznap, és még másnap is legyetek együtt, meg ha minden jól megy, még harmadnap is, biztos ami tuti :)
Elkezded használni mondjuk a 11. napon, akkor lesz egy halvány csík, 12.napon erősebb, 13.napon még erősebb, 14. napon a legeslegerősebb, 15.napon újra halványabb...
De ha nem 28 naposak a ciklusaid, akkor persze ez másképp alakul, meg nem is mindenkinek pont középen van tüszőrepedése.
Nekem 35 napos ciklusom volt, ezért volt jó az ovuteszt, mert így mindig tudtam, hogy mikor van tüszőrep.
Mindig ugyanakkor tesztelj, délután!
Sok sikert!
wao, köszönöm a tájékoztatást midenkinek! 28 napos ciklusaim vannak, tehát akkor 11-naptól kezdem és figyelem a leírtak alapján. egyenlőre nem jóstesztelésre akarom használni, csak egyszerűen jókor együtt lenni, mert eddig úgy tűnik a saját megérzéseim nem voltak jók. vagy túl korán voltunk együtt vagy túl későn :S
remélem nekem is összejön ez a hónap :)
Nálam nem jött be, de ez lehet hogy az én speciális esetem. Fél évig használtam különbözőeket, és nem jött össze. Igazából mai napig nem tudom, mikor eshettem teherbe, de nem a teszt alapján az tuti. Az utolsó hónapban, mikor gondoltam minden nap megcsinálom, próbaképp, aztán befejezem a dolgot, és rábízok mindent a természetre, akkor minden nap ovulációt mutatott. Gondoltam, ez nagy szívás, hogy ilyen rossz minőségre ruháztam be. Végül kiderült, hogy már terhes voltam. :)
Remélem neked bejön, de én már nem hiszek benne.
:) :) jót mosolyogtam az utolsón.
hát, remélem összejön....nektek elsőre összejött vele vagy ez hónapok kérdése? :S :o mire számítsak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!