Mennyire segített az ovu teszt a teherbeesésben?
Szia! Én is nagyon meg vagyok vele elégedve. Féál évig próbálkoztunk sikertelenül. Aztán vettem a vaterán ovutesztet, és az első hónapban terhes maradtam. Nekem nagyon jól működött, minden a leírás szerint. Nekem is 28 napos volt a ciklusom, és a 11. naptól használtam. A 12.! napon pozitív volt, a 13. napon, meg negatív. 3 napon keresztül szeretkeztünk a párommal, és meg lett az eredménye.:) Azelőtt azért nem sikerült teherbe esnem (gondolom) mert a pé.-met a 14. 15. napra gondoltam, tettem, és ekkor meg már lecsúszhattunk róla. Sok sikert neked!
27 hetes, kisfiús km.
uh, de izgatott vagyok :)
kedves utolsó!
szerinted, ha én kislányt szeretnék akkor a nem annyira pozitiv napokon kell együtt lennünk? mert azt olvastam, ha lányt szeretne az ember akkor ovu előtt 1-2 nappal kell, mert a lányok lomhábbak, mint a fiúk...
persze, ha fiam lenne az sem lenne gond..csak kérdezem!
Hát ezt annyira nem lehetr kiszámítani szerintem. Ez csak egy elmélet, hogy szeretkezz hamarabb, és nagyobb esélyed lesz kislányra. Szerinted akiknek lányuk van, azok mind hamarabb voltak együtt a párjával ovu előtt pár nappal? Szerintem butaság. Ha babát szeretnél, legyél együtt a pároddal a pozi, és a negatív napon. 50% az esélye, h. lányod lesz. Majd írd meg, h. sikerült e teherbe esned!
Utolsó voltam.
Ha az egészségetekkel nincs semmi probléma, akkor pár hónapon belül nagy eséllyesl teherbeeshetsz, csak figyeld a peteérést. Mert én az elején még nem tudtam a tesztet használni, és amikor már vastagodott, már inkább akkor voltunk együtt, mert féltem lekésni, és persze túl hamar volt. Aztán rájöttem, hogy nem kell kapkodni és hogy mikor pozitív a teszt, nálam főleg akkor, amikor a teszt csík már erősebb volt a kontrollnál. Nem nehéz, csak nem kell kapkodni:)
Amúgy meg van a ClearBluenak digitális ovu tesztje, egy csomagban talán 7 db teszt van, az bőven elég egy ciklusra, az nagyon egyértelmű, ott nem hibázhatsz. Nem olcsó, de tudom ajánlani. Én a Corax teszttel párhuzamosan használtam (biztosra akartam menni) és amikor a corax az első pozitív eredményt hozta, a másik még semmit és csak akkor lett pozitív, amikor a corax teszt csíkja jóval erősebb volt a kontrollnál. Másnap már mindkettő negatív volt. Mi az utolsó pozitív napon voltunk együtt és sikerült:)
(A ClearBluet meg lehet rendelni interneten is vagy pl. Westendben a gyógyszertárban biztos, hogy van.)
tehát az utolsó pozitív utáni, első negatív napon van a peteérés? és akkor kell?
mit gondoltok, napi szex vagy inkább kétnaponta?
A pozitív ovutesztnél van peteérésed, azt jelzi,hogy másnap, vagy harmadnap ovulálsz, tehát a negatív napon lökődik ki a petesejted. Szóval a pozitív napon érdemes leginkább szeretkezni, mert már várni fogják a spermák a sejtedet. És persze a negatív napon is nagy esélyed van a teherbeesésre. Szóval 2-3 napig, minden nap legyetek együtt, szerintem az a tuti. Amint már írtam, mi is 3 egymást követő napon voltunk együtt a párommal, és 28 hetes babás vagyok. Először akkor, mikor a controll csík megegyezett a teszt csíkkal, egyforma erősek voltak, majd másnap, mikor a tesztcsík erősebb volt a controllnál, és harmadnap, mikor az ovuteszt negatív volt. Pé előtt és után 1 hétig nem szeretkeztünk a párommall, szóval tuti akkor fogant a babám. Én a vaterán vettem olcsón one step teszteket, és csak ajánani tudom. Nekem jól működött, lehet ha nem teszteltem volna, még mindig próbálkoznánk a teherbeeséssel. Ja, és bízd a sorsra magad, ne görcsölj azon,h. te inkább lányt akarsz, nem fiút, mert ha az élet 4 fiút rendel neked, lányt egyet sem, akkor sem tudsz semmit tenni.
9:40-es voltam
:)
köszi szépen..már alig várom az ovu-t :) meg a babát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!