Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire segített az ovu...

Mennyire segített az ovu teszt a teherbeesésben?

Figyelt kérdés
kinek mi vált be? hogyan használjam az ovu tesztet, hogy valóban elérjem a kívánt "eredményt"?
2010. okt. 7. 11:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia! Én is nagyon meg vagyok vele elégedve. Féál évig próbálkoztunk sikertelenül. Aztán vettem a vaterán ovutesztet, és az első hónapban terhes maradtam. Nekem nagyon jól működött, minden a leírás szerint. Nekem is 28 napos volt a ciklusom, és a 11. naptól használtam. A 12.! napon pozitív volt, a 13. napon, meg negatív. 3 napon keresztül szeretkeztünk a párommal, és meg lett az eredménye.:) Azelőtt azért nem sikerült teherbe esnem (gondolom) mert a pé.-met a 14. 15. napra gondoltam, tettem, és ekkor meg már lecsúszhattunk róla. Sok sikert neked!

27 hetes, kisfiús km.

2010. okt. 7. 17:46
 12/17 A kérdező kommentje:

uh, de izgatott vagyok :)

kedves utolsó!

szerinted, ha én kislányt szeretnék akkor a nem annyira pozitiv napokon kell együtt lennünk? mert azt olvastam, ha lányt szeretne az ember akkor ovu előtt 1-2 nappal kell, mert a lányok lomhábbak, mint a fiúk...

persze, ha fiam lenne az sem lenne gond..csak kérdezem!

2010. okt. 7. 17:52
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát ezt annyira nem lehetr kiszámítani szerintem. Ez csak egy elmélet, hogy szeretkezz hamarabb, és nagyobb esélyed lesz kislányra. Szerinted akiknek lányuk van, azok mind hamarabb voltak együtt a párjával ovu előtt pár nappal? Szerintem butaság. Ha babát szeretnél, legyél együtt a pároddal a pozi, és a negatív napon. 50% az esélye, h. lányod lesz. Majd írd meg, h. sikerült e teherbe esned!

Utolsó voltam.

2010. okt. 8. 09:40
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha az egészségetekkel nincs semmi probléma, akkor pár hónapon belül nagy eséllyesl teherbeeshetsz, csak figyeld a peteérést. Mert én az elején még nem tudtam a tesztet használni, és amikor már vastagodott, már inkább akkor voltunk együtt, mert féltem lekésni, és persze túl hamar volt. Aztán rájöttem, hogy nem kell kapkodni és hogy mikor pozitív a teszt, nálam főleg akkor, amikor a teszt csík már erősebb volt a kontrollnál. Nem nehéz, csak nem kell kapkodni:)

Amúgy meg van a ClearBluenak digitális ovu tesztje, egy csomagban talán 7 db teszt van, az bőven elég egy ciklusra, az nagyon egyértelmű, ott nem hibázhatsz. Nem olcsó, de tudom ajánlani. Én a Corax teszttel párhuzamosan használtam (biztosra akartam menni) és amikor a corax az első pozitív eredményt hozta, a másik még semmit és csak akkor lett pozitív, amikor a corax teszt csíkja jóval erősebb volt a kontrollnál. Másnap már mindkettő negatív volt. Mi az utolsó pozitív napon voltunk együtt és sikerült:)

(A ClearBluet meg lehet rendelni interneten is vagy pl. Westendben a gyógyszertárban biztos, hogy van.)

2010. okt. 8. 12:13
 15/17 A kérdező kommentje:

tehát az utolsó pozitív utáni, első negatív napon van a peteérés? és akkor kell?

mit gondoltok, napi szex vagy inkább kétnaponta?

2010. okt. 8. 12:55
 16/17 anonim ***** válasza:

A pozitív ovutesztnél van peteérésed, azt jelzi,hogy másnap, vagy harmadnap ovulálsz, tehát a negatív napon lökődik ki a petesejted. Szóval a pozitív napon érdemes leginkább szeretkezni, mert már várni fogják a spermák a sejtedet. És persze a negatív napon is nagy esélyed van a teherbeesésre. Szóval 2-3 napig, minden nap legyetek együtt, szerintem az a tuti. Amint már írtam, mi is 3 egymást követő napon voltunk együtt a párommal, és 28 hetes babás vagyok. Először akkor, mikor a controll csík megegyezett a teszt csíkkal, egyforma erősek voltak, majd másnap, mikor a tesztcsík erősebb volt a controllnál, és harmadnap, mikor az ovuteszt negatív volt. Pé előtt és után 1 hétig nem szeretkeztünk a párommall, szóval tuti akkor fogant a babám. Én a vaterán vettem olcsón one step teszteket, és csak ajánani tudom. Nekem jól működött, lehet ha nem teszteltem volna, még mindig próbálkoznánk a teherbeeséssel. Ja, és bízd a sorsra magad, ne görcsölj azon,h. te inkább lányt akarsz, nem fiút, mert ha az élet 4 fiút rendel neked, lányt egyet sem, akkor sem tudsz semmit tenni.

9:40-es voltam

2010. okt. 9. 10:50
 17/17 A kérdező kommentje:

:)

köszi szépen..már alig várom az ovu-t :) meg a babát :D

2010. okt. 9. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!