Milyen árban van az ovu teszt és valakinek segített már ez a baba áldásában? Mennyi van egy ilyenben?
Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 20:28
1/8 anonim válasza:
Szia! pont ma vettem egyet a dm-ben, az 2800.- volt és 5 db van benne. nekem ez az első ilyen hónapom, remélem segít...2 csík lett rajta :)
2/8 anonim válasza:
A teszveszen 110 Ft/ db! Én nagyon megbízható!
3/8 anonim válasza:
Szia! Teszveszen vettem 40 db-ot 4000ért. Nekem is és a barátnőmnek is bejött.
4/8 A kérdező kommentje:
ezt honnan tudom hogy mikor kell hasznalni?
2009. máj. 26. 12:23
5/8 anonim válasza:
Bocsi, most van csak időm válaszolni. A barátnőm ciklusa 28 napos, ő a 10. naptól nézte minden nap. Nekem 32-34 napos, én a 12.naptól néztem. Neki halványból lett erős (naponta), nekem pedig csak egyből erős a 15-16. nap körül. Egyébként ha rendelsz, küldenek leírást is hozzá, abból mindent megtudsz (pl. hogy milyen napszakban kell használni stb.)
6/8 anonim válasza:
Sziasztok! Mit jelent az , hogy bejött? Sikerült is teherbeesni? És mit értesz az alatt, hogy Neked rögtön erős lett, a barátnődnek, pedig csak halvány? Ebben a hónapban kezdem a tesztet használni én is (a vaterán vettem) és most minden infót gyüjtök, hogy jól csináljam. :)
7/8 anonim válasza:
Az hogy bejött, az a barátnőmnél azt jelenti, hogy teherbe is esett, nálam pedig azt, hogy ultrahangos ellenőrzés alapján jót mutatott a teszt (nekem vékony a nyálkahártyám, nem a peteérésen múlik). Az pedig hogy valakinek folyamatosan erősödik, valakinek pedig csak azt mutatja ki ha éppen tüszőrepedés van, szerintem egyénfüggő. Hajrá!!!
8/8 anonim válasza:
Köszönöm szépen a választ! :) Még azt kérdezném, hogyha van tüszőrepedés, csak akkor lesz a teszt erős, olyan mint a kontroll? Tehát, ha esetleg nem lesz egyáltalán, akkor nincs is tüszőrepedés? Dokihoz én is járok, mert clostyt szedek. Csak szeretném látni, hogy mikor van éppen tüszőrepedés, mert múlt hónapban 1 héttel később volt, a 19-ik napon. A férjem külföldön van és én a 12- 13-ik napra "rendeltem" haza. A 19-en nem volt itthon. Aztán egész mensiig a bizonytalanság, remény hátha sikerült. De ha tudtam volna, hogy akkor még nincs repedés, akkor nem reménykedtem volna és nem is csalódom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!