Normális hogy ilyen eleinte egy lh teszt?
Figyelt kérdés
Sose lh teszteltem még ezelőtt. 10 mp-ig tartottam bele a pisibe és rögtön először több vízszintes csík jelent meg egymás alatt mindkét teszt mezőben. Aztán kezdett kirajzolódni először a kontroll csík aztán halványan a másik. Mostmár ahogy telnek a percek halvanyodnak a vízszintes csíkok de felül ott van még 1-1. Itt a kép. 3 perc múlva mikor le kellett olvasni a tesztet akk volt olyan mint a képen.2019. okt. 14. 17:37
12/15 A kérdező kommentje:
Igen igen. 24 egész nap pozitív, 25 délelőtt pozi délután már halvanyodott de azért erős volt még a második csík és 26 délelőtt már halványabb volt a második csík. Ezt számolva a héten mikor tudok leghamarabb tesztelni mikor már jó eséllyel mutathat pozit? 8án nem várom am. Így most 35 napos a ciklusom az eddigi 31ek helyett ha az ovu utáni 14 napot nézem
2019. nov. 4. 20:28
13/15 anonim válasza:
Hat szerintem várd meg a 8-át, akkor már mutatnia kell :) remelem sikerült, megy a drukk :) vezetsz esetleg hőgörbét??
14/15 A kérdező kommentje:
Azt nem vezetek még. Ha most nem sikerült kovi hónapban fogok. Am ha holnap reggeltől nemvartig nézem az ébredési hőm az vmennyire segítene? Mondjuk ha tartósan fenn marad a hőm míg meg nem jön vagy ugye ha meg se jönne
2019. nov. 4. 20:42
15/15 anonim válasza:
Nem tudom az ér-e valamit, mert nem tudjuk az alaphodet. 37 körül szokott lenni ovu után +/- 2. Ha netán megjön most, utána kezdd el nézni minden reggel azonos időben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!